Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Studenti otvorili Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici

Studenti otvaraju školu
Predsjednik prošlog saziva Hrvatskog sabora Vladimir Šeks danas je u Virovitici nazočio svečanosti otvorenja Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici. Svečanost je održana u Kazalištu Virovitica gdje je privremena dekanica Visoke škole, mr.sc. Vesna Bedeković predstavila nastavno osoblje koje će predavati budućim studentima ove škole.
Sjedište novootvorene škole je na Trgu Ljudevita Patačića, u zgradi bivše virovitička Strukovne škole. Školu će pohađati 140 studenata, od toga 100 redovnih i 40 izvanrednih studenata.
donacija tvornice Viro
Studenti Jovana Žnidarec, Mario Milković, Igor Perković i Ozren Batak otkrili su ploču na zgradi Visoke škole za menadžment u informatici i turizmu čime je i službeno počela s radom samostalna visokoškolska ustanova u gradu.
Pripreme za otvaranje visoke škole počele su prije dvije godine. Škola trenutno ima dopusnicu za stručni studij menadžmenta u informatici, a početkom sljedećeg tjedna započet će pripreme za stručni studij menadžmenta u turizmu.
Tvornica šećera 'Viro' iz Virovitice darovala je novootvorenoj Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici pedeset računala koje će studenti koristili na nastavi informatike. Privremenoj dekanici Vesni Bedeković donaciju je predao Marinko Zadro, vlasnik tvornice šećera 'Viro', nakon čega ga je dekanica proglasila 'kumom' Visoke škole.
Kao znak zahvalnosti na doniranim računalima, dekanica Vesna Bedeković vlasniku virovitičke tvornice šećera Virovitica uručila je bocu vina. Studentska suza, kako je naime nazvano dekaničino vino nastalo je u vinogorju prve dame virovitičke Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici.

fotografije i tekst:Virovitica Online

Rezultati razredbenog ispita za Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici

Post je objavljen 16.11.2007. u 19:48 sati.