Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coconutfudge

Marketing

Ahoj!
(ahoj i tebi… dugo te nije bilo…)

Image Hosted by ImageShack.us


Da, znam da me dugo nije bilo, i već je vrijeme da nešto napišem, ali hvala nebesima, imam o čemu. Dakle, 4.11. sam bila na koncertu Deep Purplea u Splitu!! Da, da… Čekala sam da mi jedan lik pošalje fotke s koncerta, jer smo zaboravili fotoaparata, ali očito da nebu ništa od toga…Ono, dou! No sve u svemu, što drugo reči nego da je koncert bio genijalan, super… hej, pa to je Deep Purple! Uf… Stajali smo na tribinama nekoliko metara od pozornice i sve savršeno vidjeli (i čuli). Mislim da nije potrebo opisivati cijelo putovanje do Splita. Dovoljno je spomenuti da smo se iskrcali u Dugom selu da bi se ponovno vratili u Koprivnicu jer je Ivan zaboravio jednu vrečicu s vrlo važnim materijalom; da se po putu jedan lik toliko približio planini da si raznio vrata; da nas je zaustavila policija zbog prebrze vožnje te da nisam popila ni kapljice alkohola, iako se nudio na ulazu u dvoranu. Majice su bile skupe- 150 kuna, no svejedno sam si jednu kupila. Uz njih, bilo je tu i marama, hlača (!!) s Deep Purple natpisom te autogram Iana Gillana za 300 kuna. I da, bilo je tu i malih privjesaka s ugraviranim potpisima za 80 kuna… Vas još kaj zanima što se tiče cijena? Piva je bila ja mislim 10 kuna, možda malo više, a kokice ovisi o veličini kutije. Hah!
Koncert je započeo predgrupom čije ime ne znam, ali radi se o nekakvoj heavy metal grupi Rising Dream iz Zadra koja me je fascinirala kojih pola sata svirke. Dečki su stvarno super, a imaju kojih 20 godina. Zamislite si koja je to čast biti predgrupa Deep Purpleu! Oni su pak počeli svirku oko 9, pola 10, ne sjećam se više, sa pjesmim Pictures of home, što me ugodno iznenadilo, jer je to jedna od mojih najdražih. Onda su svirali stvari s novog albuma koje nisam znala, al ono, svejedno sam uživala. Od poznatih i starijih stvari svirali su još i Lazy, Space trucking, Highway star, a legendarnom pjesmom Smoke on the water završili su koncert. No, ipak su izašli ponovno i odsvirali Hush i Black Night. Oujee! I tako vam je to bilo… Prebrzo mi je to prošlo. Poslije, vračajući se kući, nisam mogla vjerovati da sam ih čula i vidjela uživo. Još su na radiju pustili Smoke on the water pa sam si mislila: čovječe, pa to sam prije pola sata čula uživo… uživo!! Aaaa! Sve u svemu, bilo je to jedno lijepo iskustvo, radi kojega sam čula jezikovu juhu od razrednika zbog nedolaska u školu u ponedjeljak. Ali, kao da me je smetalo…
Sretna sam, zadovoljna… iako stvari u mom životu i nisu baš savršene (a čije jesu?!), uvijek postoji sitnica koja mi odvarti misli od njih, primjerice, ovaj koncert. Toliko sam se uživila u sve to da… ma ne znam ni sama. Toplo se nadam da će biti još takvih koncerti, još prilika da vidim i čujem ono što želim.

Sve je moguće!

Sad, vratimo se malo u stvarnost.. khm.. Jučer je bio roditeljski sastanak koji sam bez problema preživjela. Bilo je malo sranja oko matematike, ali dobro… Raspravljalo se je uglavnom o maturalcu. Ako vas zanima, idemo u Prag na 7-8 dana, negdje tamo u 8. mjesecu (a di je još to…) i jedva čekam!! (a načekala se budem) U školi je inače sve po starom… Danas se je pod tresel jer je nešto letjelo iznad škole… ili je to bio vlak?! (o jebote, pa nema ti u blizini vlakova!!)

Image Hosted by ImageShack.us


Tako, lijepo sam se napisala, nadam se da ste se načitali! Do next posta:


Pozdrav od Malog Evil Flegma Coconuta!


Post je objavljen 16.11.2007. u 16:01 sati.