Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

MODNI HEPENING "ROJAL FASHION" ODLOŽEN ZA 24. NOVEMBAR

Isti program sedam dana kasnije

Podgorica - Modni hepening "Promonte Royal Fashion", najavljen za sjutra veče, odložen je i biće održan naredne subote, 24. novembra u Kristalnoj dvorani Vladinog doma na Cetinju. Na manifestaciji će biti izložene kreacije modnih marki "Benetton", "Facis" i "Sweet Years". Prema riječima direktora agencije "Cosmopolitan" Srđana Lubarde koja organizuje ovaj događaj, pomjeranje manifestacije neće uticati na kvalitet događaja.
- O svemu smo vodili računa, a kvalitetom ćemo to opravdati. Osim pomenutih modnih brendova, na "Royal Fashionu" će četiri nove kreacije predstaviti i crnogorska dizajnerka Marina Banović- Nikolić. Inspiraciju za ove modele pronašla je u kompaniji Promonte, a svi liče na vilenjake - kazao je Lubarda na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u pres centru ATV. On je naglasio da ove godine neće biti problema sa mjestima za sjedjenje jer su sva numerisana.
- Pripremili smo i mnoga iznenađenja. Biće tu dosta gostiju sa muzičke scene, a za pojedine revije će manekeni biti poznate ličnosti - istakao je Lubarda, dok je manekenka Jelena Šćepanović, zaštitno lice manifestacije, kazala da se odazvala pozivu kao prijatelj direktora agencije "Cosmpolitan".
- Neću nositi kreacije, već ću to sve posmatrati iz publike - naglasila je Šćepanović, koja radi u Milanu.
Voditelj manifestacije je vokal grupe "No Name" Danijel Alibabić, dok će za direktan prenos biti kao i prošle godine zadužena Atlas televizija.




Post je objavljen 16.11.2007. u 08:31 sati.