Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krasiwa4ever

Marketing

Milan Stankovic...

Milan Stanković je rođen 09. 09. 1987. godine u Beogradu. Detinjstvo je proveo u Obrenovcu, a trenutno živi u Beogradu. Nadimak mu je Kića. Ima mlađu sestru Nastasiju. Završio je srednju medicinsku školu, smer medicinski tehničar. Za sebe kaže da je tvrdoglav, cepidlaka, lenj, „težak za održavanje“, ali i iskren, duhovit, vedar, spontan... Uglavnom ga najviše iznerviraju glupi ljudi.

Omiljeni strani pevač i pevačica su mu Justin Timberlake i Christina Aguilera, a domaći Zdravko Čolić i Ceca. Omiljene pesme su mu Like I love you (Justin) i Ne daj da te rade. Najbolji film mu je Vanilla sky.

Opušta ga jedino celodnevno izležavanje u krevetu, što podrazumeva „blejanje“ u TV, mobilni, „ždranje“ (koh, krempita, chrunch) sa društvom koje dolazi i prolazi, a on ne ustaje iz kreveta (kako kaže to su dani na intenzivnoj nezi). Omiljene boje su mu crna i ljubičasta, a srećni brojevi su mu 9 i 7. U horoskopu je devica, a u podznaku strelac. Voleo bi da živi u SAD, a najviše bi želeo da otputuje negde na Daleki Istok. Idealnu devojku još nije sreo i ne zna kako bi ona izgledala, ali kaže da je bitan utisak koji ostavi... Moto mu je: Uživaj u sitnim zadovoljstvima.

Kao mali na pitanje „Šta bi voleo da budeš kad porasteš?“, uvek je odgovarao „Princ ili kauboj!“. Sasvim je sigurno da je pojavljivanjem u Zvezdama Granda osvojio većinu devojčica i postao za njih „princ na belom konju“... Stekao je veliki broj obožavalaca prvenstveno svojim glasom, scenskim nastupom, harizmom koju poseduje, ali i naklonost devojaka izgledom, stajlingom, iskrenošću...

Njegovi fanovi sa foruma su osnovali UMFMS – Udruženje mladih fanova Milana Stankovića, i sebe nazvali Krasivama. Milan za svoje krasive kaže da su mu najveća podrška i da mu mnogo znače, da su najbolje, neponovljive i da može samo da bude zahvalan Bogu što mu ih je poslao...


Glitter Text @ Glitterfy.com


Post je objavljen 15.11.2007. u 21:53 sati.