Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Kuyt: "Nije istina da sam u krizi!"

Image Hosted by ImageShack.us

Liverpoolov napadač Dirk Kuyt je napadnut kritikama da je u napadačkoj krizi, odnosno da ima problema da postigne gol. Nizozemski internacionalac je došao pod paljbu nakon što je u nekoliko partija imao problema da postigne gol. Kuyt, koji je ove sezone postigao samo dva prvenstvena gola, ispao je iz prvih jedanaest, a razlog tomu je bezbroj prilika koje je propustio u remiju sa Blackburnom prije dva tjedna.

Ali 27-godišnji napadač je negirao sve kritike i rekao kako ima potpuno samopouzdanje da postigne gol za Redse. "Mogu razumjeti te kritike. Istina je da sam propustio tri sjajne šanse protiv Blackburna." rekao je Kuyt za Liverpool Echo. "Ali ljudi kažu da sam u krizi i ja im moram odgovoriti da ja ne osjećam da je tako. Ukoliko napravite listu Liverpoolovih igrača koji su pokazali svoju najbolju formu ove sezone, onda bih ja bio na vrhu te liste."

U međuvremenu, bivši Feyenoordov strijelac je rekao kako je također sretan sa menanadžerom Rafaelom Benitezom i sa njegovim rotacijama. "Liverpoolov sistem rotacija znači da ne možete igrati dvije utakmice za redom. Menandžer vjeruje da igrač mora biti odmoran i zbog toga nas rotira." dodao je on.


Post je objavljen 15.11.2007. u 19:53 sati.