Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mala7julie

Marketing

kolaboracija ghandi-2.c

danas je bio dan koji će obilježiti povijest 2.c. danas je bio dan protesta protiv nepravde nanesene jednom našem razrednom drugu i time automatski i cijelom razredu. protest, pod radnim nazivom "100 min šutnje" započeo je nepozdravljanjem jednog određenog člana školskog osoblja. zatim šutnjom i drskim, ktome i iznimno kratkim odgovorima. nastavio se čitanjem krivog odlomka iz knjige, nakon čega je taj određeni član školsko osoblja ispravio sve nas čitajući pravi odlomak. tada se desilo nešto što je frapiralo tog člana školskog osoblja.
na pitanje u čemu se radi u tom odlomku nitko nije htio reći odgovor. čak ni naše čudo prirode. to je uslijedilo sa još desetak min šutnje (povremeno prekidanih pitanjima stila "vi nakon dva puta čitanja, ne znate o čemu se radi????"). to je imalo drastičan rezultat.

-izvadite papir.
(vadimo papir)
-napišite ime i prezime
(pišemo)
-stavite knjige između sebe i pišite pitanja.
(stavljamo, pišemo)

to je, zatim, rezultiralo prozivanjem svih i upisivanjem jedinica drhtavom rukom svima u razredu (jer smo štrajkali ne pišući nikakve odgovore).

što je time postignuto, zapitali bi se neki .
postignuto je to da smo obranili svoju čast i vlastite principe.
ovaj mirni prosvjed ne predstavlja završetak. nimalo. on predstavlja tek početak naše borbe protiv slijepih i nepravednih (al dramatiziram, majko mila lud)

all in all, you`re just another brick in the wall...

Image Hosted by ImageShack.us


i samo da znate, moja majka je ponosna i na mene i na moj razred zbog naše solidarnosti. .proud

Post je objavljen 15.11.2007. u 16:47 sati.