Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/let3

Marketing

Odlična turneja!

Image and video hosting by TinyPic

Vratili smo se s nikad bolje europske turneje. Još prošle godine kad smo svirali u Hamburgu i Berlinu se vidjelo da dobro prolazimo i kod publike koja nas prvi put vidi i čuje.

U šest dana odsvirali smo šest koncerata u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj. Sve je počelo u Beču i to je bio jedan od najboljih koncerata. Svi su pjevali i plesali s nama, brali imaginarne trešnjice i uživali u modnom plesu. Čak su nas i zvali na dva bisa. To u prvi mah zvuči dosta nevjerojatno, ali na kraju ispada da su nas na svakom koncertu zvali na dva bisa.

Središnji dio toura proveli smo u Švicarskoj u kojoj imamo više fanova nego što smo očekivali. I svi su Švicarci! I pratili su nas! Ekipa iz Schaffahusena došla je na koncert u Winterthur! Kasnije su nas svi tapšali po leđima i raspitivali se kad ćemo doći ponovo i gdje se može kupiti čep za bulju.

Objasnili smo im da upravo pokrećemo akciju u kojoj ćemo sav prihod namjeniti kupovini stroja za masovnu proizvodnju varaždinsko – japanskog čepa. Akcija će krenuti 21.11. u svim Dallasovim dućanima, a duboko smo uvjereni da će biti uspješna jer je čep, provjereno, najefikasniji način borbe protiv pederizma. Sve skupa dodatno dobiva na težini jer počinje na Dan Leta3, o čemu, vidim, brinu i naši dragi čitaoci.

Isto smo ispričali i oduševljenoj publici u Munchenu koja se uglas složila. Sretni smo se vratili s turneje i bacili na organiziranje akcije. Sad imamo potporu i Europe.

Evo vam i par fotografija da vidite kako je bilo.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 15.11.2007. u 12:09 sati.