Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:kako sad stvari stoje..:.

Image Hosted by ImageShack.us


Condor i Tvrki su se dogodili sasvim slucajno.
doduse, Tvrki tocno tjedan dana prije Condora, sto samo dokazuje koliko su utorci bitni i koliko se stvari mogu promijeniti u samo tjedan dana.

Tvrki je poseban.
nije nas previse fascinirao samom pojavom, iako lik koji nosi kapuljacu preko sakoa svakako mora imati "nesto". Merry je otkrila to nesto, pa smo ga i mi trebale upoznati. taj covjek razveseljava. mozes pricati s njim. pametan. svira (jer to je vazno :)). zanimljiv. a najvaznije od svega, ono kako utjece na Merry. ono sto je ona s njim je nesto potpuno novo, zracenje pozitivnim, zaraza osmijehom, smijesna ludost, ma jedno skroz novo isijavanje mladenastvom, samo sto je i dalje smotana i puno razmislja, ali i to je slatko... a Tvrki je osoba koja podigne obrve u znak naklonosti kad zagrli Merry. dakle, njih dvoje su definitivno dobili zeleno svjetlo od nas!

Image Hosted by ImageShack.us


A Condor je birtija.
Ali BAS NASA birtija.
Condor je birtija u kojoj se skuplja malo zena, prostor je malen, kava je 6 kuna, pivo 10, a uz svaku narucenu kavu dobijes i cedevitu. cudno onda kako ne dolazi vise zena. da, to je jedno od onih mjesta u kojima se ne osjecas kao luzer ako dodjes sam. na zidovima su objeseni grbovi, jukebox ne trazi kintu ali ima feller pa cesto pusti stari Magazin, gosti su stari ali s profinjenim ukusom - piju crno vino iz case s visokim grlom i pustaju Indexe i Natali Dizdar i cak imaju simpatican smisao za humor. jos kad Tin spusti rolete do pola, ma prava kucna intimna atmosfera.
Tin je legenda od konobara.
On je gazda od 25 godina koji je ozenio Vukovarku i napravio djecu od 7 i 5 godina. uvijek ce srdacno pozdravit bez obzira dosao prije ili poslije nas. podijelit ce sa svima nama to sto ide produziti osobnu i putovnicu, pitat ce nas za savjete kod boljke uha, nagovarati nas da mu sprzimo Zonu Zamfirovu i dati cedevitu svakome u zamjenu za cokoladicu. motat ce se okolo nestrpljivo iako ce mu lice ostati u istoj blagoj pozi koja ne odaje nikakvu nervozu. otvarat ce i zatvarati vrata taman toliko koliko treba da se prozraci taj prostor nase birtije. saptat ce u nasem smjeru recenice tipa "ubit cu se" ili "tko su ti ljudi". objasnjavat ce Plavom kako treba "kuhat'" cedevitu kad bude radio. ma sve u svemu, Tin ce biti divan i imat ce ruzne cipele.
Niksa je cupav, lud, kovrcav i ima curu. :)
Plavi je presladak. sav je poderan s martama na nogama. ima dalmatinski naglasak jer je negdje od Omisa, pijan je i u stanju je sjediti 5 sati u Condoru. ima 21 godinu. igra igre na automatu s Niksom. od subote pocinje i raditi u birtiji, pa je malo zbunjen. gleda teletekst jer se vjerojatno kladi. nema curu. :)

Maslacak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi..(Katja, naravno!)
u izvedbi Vuce, nazalost :)

a ljudi su se osuli.
ostale su 4 boje - crvena, zuta, zelena i narandzasta.
Zelena, ljubavi, jos te samo moramo voditi u Condor i moras upoznati Tvrkija.
ja sam samo malo povrijedjena. ali ne vrijedi, nije ni prvi ni zadnji put.

..people always leave..




Post je objavljen 15.11.2007. u 11:06 sati.