Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bejb15

Marketing

.[.nesto novo.].


Image and video hosting by TinyPic

ekipoo evo i mene napokon na ovom blogu.. ccc kolko nisam pisala..namcor bas sam zastekala fuuull..dead ahahaham.. desilo se puuno sranja paa..burninmad nisam smjela na komp i tako to.. ono sto se dogodilo Valdijevoj obitelji jednostavno neam rijeci vise za to..uzas..grozno..cry katastrofa.. nebi o tome.
U pon.su bile informacije u skoli..ajme..eek kao u kazni sam,neke spike.. ma bežiii.. al stvarno je preeelose u skoli, ocjene i to..headbang danas sam pisala matis i nadam se dvojci jer inace cu past.. bas predivno..burninmad i takooo..
4.11. je meni i mojoj ljubaviiiii bilo 2 god.da smo skupa..mm..cerekcerek bilo je svasta u tih dvije godine..full nam je predivno i sretna sam neopisivo..kiss vojimm teee..cerek hmm..sta jos recii? i asjici i njenom nikoli je ljepooo..we3..naughty na treningu je ono..vise manje okej..naporno jos vise..zbog skole.. i takooo.. ekipo umorna sam fuuuuull. zijev i moram pisat neki seminar..ma daaaaj ae.. hmm sorryte sto vam ne komm al nesmijem na komp paa..rolleyes izvukla sam se sada jer pisem seminar.. vojim vas sviiih..pusaa..kiss

Post je objavljen 14.11.2007. u 20:23 sati.