Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neizljecivadroga

Marketing

..vi sanjate, ja nisam napisala novi post..

..sad kad ćete doć na moj blog i vidjet da iam novi post, povjerovat ćete da sanjate, al' ko zna, možda fakat sam sanjate, al' protrljajte malo svoje oči i vidjete ćete da zapravo i ne sanjate. Da, da..kao što vidite ja sam se udostojila nakon tolikih mjeseci ( makar ni ne znam kolko je prošlo od zadnjeg posta ) napisat novi post.
Oke..nadam se da sam sad bila dovoljno jasna, za neke..ugl. da ja počnem pisat o nečem. U subotu sam bila na Ritinom ročkasu i bilo je zakon!! Ne znam kak je bilo ostalima, al' ja sam se odlično provela. Neki su se svađali, neki su sam sjedili, neki su pak gledali " Ples sa zvijezdama ", dok su ostali ( i ja među njima ) skakali, pjevali, promukli, umorili se od slinog skakanja i bilo je još tu svačega. Isti taj dan sam pak imala test iz gitare i dobila sam 4!! Najmlađa sam tam i dobila sam najteže..nije fer!! I sad opet negdje u 12. mjesecu iam test i nakon tog testa iam nastup, treba to sve preživjet.

Sam da još kažem..vjerojatno vam se nije dalo čitat onaj prethodni post, priznajem da je bio predugačak. Da vam olakšam stvar, ovaj će onda post bit kraći, i to puno karći. Hmm..kaj mi se još događalo ovih proteklih nekoliko mjeseci ili tjedana..u školi niš posebno, osim da iz matiše lovim dobre ocjene i da sam na dobrom putu da iam 5 na kraju, šta još..?? Jooj da..zaboravila sam reć da smo radili jučer parfeme na kemiji. Napravili smo neki voćni, al' ima fin miris. Sad još moramo smislit reklamu, al' molim Boga da bude normalna, jer ove ideje koje sam danas čula..ajme, neam komentara. Mislim..ideja je oke, al' način na koji se ove žele obuć je..ponestalo mi riječi. Ugl. prvo moramo napravit neki plakat, dobro, to još nismo usavršili, al' ovaj dio gdje moramo snimat reklamu, je..je..ja za to trenutni neam riječi, a ne želim sad uvrijedit ove koje su sa mnom u ekipi jer bi se naljutile i kaj ja znam kaj bi sve bilo.

E pa..ja mislim da je ovo ionako dovoljno kratko, a i ne znam kaj bi još mogla napisat, niš ljudi, ovo je kraj posta. Nadam se da neki od vas nisu dobili infarkt kad su mi došli na blog. I još jednom..ne ću pisat postove svaki tjedan. Očekujte novi post za mjesec dana, možda manje. Do tada..ostavljajte mi komentare..



Post je objavljen 14.11.2007. u 18:51 sati.