Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Ribafishov test ćevapa u somunu Br. 31


Ribafishov test ćevapa u somunu Br. 31



Detalji s dosaddašnjih gastroavantura na http://www.ribafish.com/?p=29



Negdje sam zgubil Br. 29 i Br. 30, al iskopat će Ivy, sunce moje nezamjenjivo dizajnersko! Znam da je jedan od tih bio Trokut, a drugog se ne sjećam



Ćevabdžinica: Bravo Šola, Ozaljska 38


Cijena: 25 + 6 kn kajmak


Ćevapi oblik: Pojedinačni, odeblji, za nokat i pol duži od prosjeka


Ćevapi okus: Sjajan okus dima od pravog roštilja a ne onaj isprazni od ploče, mrvu su prespužvasti ali i dalje jako jako dobri


Luk količina: Premalo. Kodf šestog ćevapa sam išao rezat novu glavu u kuhinju... Nedopustivo!


Luk okus: Odstajao, mekan, ne preljut


Lepinja kvaliteta: Mrvicu vodnjikava, ali debela


Lepinja: Slasna, slatkasta, zasitna i u dovoljnim količinama


Opći dojam: Oduševljenje mesnim okusom ćevapa i domaćom aromom lepinje pokvario je minimum luka i razvodnjeni dio donjeg dijela lepinje iz kojeg se doslovno cijedilo. Lepinja je bila ravnomjerno razrezana (smijte se vi, al mrzim kad je onako ofrlje zrežu, ko frtalj kruha čiji rez završava na sredini). Čista osmica i pol zbog fantastičnog kajmaka koji dolazi u čašici od decilitra, ipak pada na samo osmicu jer me malo klala probava prije ćorke. Rok se nije bunio... Preporučam!


Ocjena: 8


Post je objavljen 14.11.2007. u 09:11 sati.