Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sagittariusclassic

Marketing

...krik i gnjev tradicionalistica...

...Generalno gledajući, sukus iskustava većine udatih žena bi otprilike ovako izgledao...

...Muževi su gotovani, sve im se mora donest na pladnju, ništ ne znaju skuhat, totalno su nesamostalni, ne peru suđe, ne peglaju, ne saugaju, ne pospremaju za sobom, skinu se ko zmije i onda to tak ostane po cijelom stanu, ak su sami par dana, samo vade nove tanjure dok se upotrebljeni talože u sudoperu. Pa kad više nemaju iz čega jest, operu eventualno samo najgornji sa hrpe, da imaju iz čega jest, Vode računa samo o pivi uz tekmu i u stanju su tečno izgovorit samo dvije rečenice: " gdi mi je..." i " kaj bum ja jel..". Siguran sam da će me komentatorice još obilato nadopuniti...

...Jest, to je "surova" stvarnost, izuzev gej populacije, u većini domova. Gotovo sve udate žene bi to bez razmišljanja potpisale. No da li je to baš zaista tako ili tko je za to kriv????

...Drage naše mame, peru li vaši sinovi tanjure? Odvajaju li vaši sinovi bijeli i šareni veš prije stavljanja u perilicu? Znaju li oni uopće za ta tri pojma? Kuhaju li si vaši sineki ručak ili im je zgrijat kakao u mikrici maksimalni domet? Peglaju li? Da li im je poznat pojam "fajtanje"??? Odgovore na ta i slična pitanja svi znamo pa nećemo o tome više...

...E sad, ako ista pitanja postavimo štovanim majčicama koje imaju u kući kćer, bez obzira na to ima li još u kućanstvu mladunaca koji pišaju u luku ili nema ili u kolikom broju, odgovor je drastično drugačiji. Nije baš "sto posto", jer je danas sasvim razvidno da na "tržištu" ima već poprilično komada koje ne prepoznaju kuhinju kad uđu u nju ( dečki oprez ), ali ipak se još uvijek radi o uvjerljivoj većini "tradicionalistica" koje od najranije mladosti rade sve kućanske poslove. Pa mamice "feministice", iskreno, kak bi uopće percipirale snahu koja niti jaje ne zna skuhat???..

...I sad, imamo "mušku razmaženu svinju", pažljivo bedinanu od "majčice slatke", koja direkt upada u brak sa "tradiconalisticom", koja pak gori od želje da se pokaže i dokaže. Neminovno je onda da imamo to što imamo, tj. ono što piše u prvom pasusu...
Zake bi mijenjali navike kad za to nema nikakve potrebe? Nama tak paše, mi smo komotni i inertni. Za nas, poslovi se dijele na muške i ženske, gotovo, kraj priče. Naravno, nismo blesavi da iniciramo neke promjene. Ako naša potencijalna izabranica to ne želi raditi, ima koja hoće, kojoj je to normalno. Uostalom, ako to ne rade, ak to sve moramo raditi sami, koji je smisao njenog stalnog, konačnog, traumatičnog boravka u našim životima???

...Drage supruge, "face it", mi smo vaš produkt, plod vašeg odgoja i vašeg svjetonazora. I dalje nas takve "štancate", izlazimo takvi, sa svim takvim "opakim" navikama, svjetonazorima, kao na tekućoj vrpci...

Pa koji se klinac onda toliko uzbuđujete i napuhavate, jadikujete i prijetite???...:)

Očito je da ste nas vi takvima kreirale, pa i vojsku ste nam ukinule koja je od nas u većini slučajeva ipak "napravila čovjeka"!
Drage moje, "trubite" bez veze, a u stvari ste presretne da imate za kim pospremat, za koga kuhat, kome prat i peglat...:)
A mi smo se spremni promijeniti samo kad nas (ne)prilike na to natjeraju...:)))))

ps. Ispričavam se, uz duboko poštovanje, onima koji su odrasli bez jednog ili oba roditelja, ako drže da je tekst za njih uznemiravajući. Nije mi bila namjera, ni na koji način, povrijediti osjećaje ljudi pogođenih tragedijom.


Post je objavljen 13.11.2007. u 20:52 sati.