Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeomali

Marketing

Promene

Baš kao i vrijeme..tak i ja. Menjam raspoloženje. Danas sam rešila napravit promene u svom životu, to sam i učinila i želim to podelit i sa Vama.
Uhvatilo me neko setno raspoloženje, osećam tugu i brigu. No, kad sam malo razmislila, jesam neraspoložena ali sve je to posledica stvari oko mene. Bolje reć ljudi oko mene. To me je u istinu i mučilo.
U protekla dva mjeseca upoznala sam neke ljude....na prvi pogled svi su mi bili dragi i zanimljivi ali sada....malo je drugačija priča.
Bila sam u depresiji, nakon svih ružnih stvati koje su mi se desile. Počela sam se polako ponovno socijalizirat, vraćala sam polako život u neki normalni tok, koliko god je to moguće. Na žalost, i sad mi se ponekad desi da razmišljam o prošlosti i da budem tužna, ali sve je to život. Ne mogu izbrisat događaje i ljude iz prošlosti ali sad živim u sadašnjosti i za budućnost.
Verujem da postoji sudbina ali isto tak i mi sami možemo uticat na pojedine događaje i na naš tok života.
Baš tak na taj deo na koji ja mogu uticat sam odlučila promenit.
Shvatila sam bez obzira što su mi se svi činili zanimljivi u početku sad nije tak.
Doista sam spremna ić naprijed i znam točno što želim.
Pisala sam o N ( kog sam upoznala ), o S ( cimericin kolega ) i o Srkiju.
Momci koje sam upoznala. Danas sam imala dan iskrenosti i promena.
Svesna sam da u ovim godinama kad se momak i cura upoznaju ne žele prijateljstvo nego nešt više. Iz tog razloga obavila sam nekoliko razgovora.
Sa S sam još prije razgovarala i ostali smo prijatelji...i jučer je bio kod mene na kavu. Ispričali smo se...smejala sam se i baš mi je bilo ugodno.
Sa N....ajme....težak je. Pokušala sam na lep način pričat sa njim ali nije vredelo. Nije hteo da prihvati da budemo prijatelji i da to nikada ne kvarimo. Ponavljao mi je samo da mu nisam dala šansu da ga upoznam i da on upozna mene. Nije on čovek kojeg vidim pokraj sebe i htela sam mu jasno to stavit do znanja. Nije vredelo, tak da se više nećemo ni čut ni videt. Tako je moralo bit.
Srki....." ne uklapamo se jedno drugom u planove " evo nekog objašnjenja, kako god ono zvučalo ali smo oboje ovo prihvatili. Možda nekad izađemo opeta svi skupa ali ništa više od prijateljstva ne želim.
Shvatila sam da to nisu dečki kojima želim bilo kakve prilike i šanse davat. Htela sam bit iskrena i stavit im to do znanja jer ne želim da se bilo ko nada bilo čemu.
Nastavljam koračat sama....sama ali čvrsto na svojim nogama i sigurna u ono što želim. Znam da ću jednog dana kad budem upoznala onog pravog to i osetit i znat da je to ono što želim.

Post je objavljen 13.11.2007. u 20:30 sati.