Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3btv

Marketing

Nogofilija (lat. Jebacius Kitomus in nogus) i u hrvatskoj!

INTERNACIONALNI institut za seksualne sklonosti (IIZSS) jućer je potvrdio prvi slučaj katastrofalnog seksualnog poremećaja te vrste u hrvatskoj - Nogofilije (lat. Jebacius Kitomus in nogus).
Na ovom sastanku je pokrenuto dotadašnje neformalno pitanje o Nogofiliji - "Karanju Noge" - kako se to popularno naziva na Književnom hrvatskom jeziku.
Na sastanku je prezentiran dokazni materijal - stravični video-snimak, dužine od 00:09 min - na kojem se prikazuje u svijetu već popularna seksualna sklonost.



Spomenuti poremećaj, koji nastaje zbog reakcije transplantiranih stanica protiv primaoca, pojavljuje se kao specifičan sindrom kontakta glavića muškog spolnog organa i noge (muške ili ženske). Vrlo zabrinjavajuće je da je vrlo velik stupanj zaraze bolestima poput hepatitisa, rak noge, noznog palca i upale tankog crijeva, te da poremećaj ima akutan i kroničan oblik.

IIZSS, koji zapošljava gotovo 30.000 ljudi, ove ce godine iz državnih fondova izdvojiti 4,79 milijarde dolara u svrhu liječenja tih poremećaja, a za iduću je proračun povećan za 40 milijuna dolara.
Novac se izdvaja za proizvodnju sprava za liječenje te bolesti. Pogledajte zapanjujuće prizore ovih ljekovitih sprava koje je projektirao profesor Imširović:
Image Hosted by Pekar Ilija

Image Hosted by Pekar Ilija


U SAD-u se otkrije oko milijun slučajeva toga poremečaja, a 500 tisuća ljudi umire od nogofilije i posljedica te bolesti. Prof. Imširović je komentirao kako je te brojke teško uspoređivati, ali je "očito da ta mala usrana gamad misli da danas može sa svim i svačem voditi ljubav, a to treba kazniti mučenjem glavića!!!", te kako na tom planu treba organizirati suradnju američkih i hrvatskih stručnjaka.

Najavio je kako će se 12.-14. prosinca 2007. u Zagrebu održati skup vrhunskih američkih i hrvatskih nogojebologa, pod pokriviteljstvom Ministarstva zdravstva i Medicinskog fakulteta.

Dodao je i kako se u zemljama u tranziciji, u uvjetima brzih društvenih i bioloških promjena, treba "poklati te jebene kretene!".

Za 3btv Pekar Ilija!

Post je objavljen 13.11.2007. u 20:17 sati.