Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fernandofan99

Marketing

dan grada

evo ljudi danas skoro nema nist zanimljivo u formuli pa cu napisat nesto o mom danasnjem danu.
danas je dan grada.nismo imali nastavu.too.fakat dobro kaj danas nije bilo nastave imali smo sportski dan.morali smo doc do pola 11 onda smo morali gledati klince. tam nije bilo nist zanimljivo pa cu taj dio dana preskociti. onda smo se isli preslacit.kad smo se presvukli onda smo dodo i ja popili red bull. naravno da se mozemo jace bacit jer smo imali stafetu u kojoj smo morali odgurivat strunjace. naravno mi smo pobijedili i dobili napolitanke i cokoladu.to je zavrsilo oko 13 sati. kad smo htjeli ic van nismo mogli jer je bilo zakljucano.onda smo nagovarali cistacice da nas puste ali nisu nam dale.neki su se decki sjetili da se moze van kroz prozor i pobjegli su.kad su napokon poceli otkljucavat vrata svi smo se nagurali i skoro potrgali vrata.nadam se da nisu strgana jer cemo nadrapat.kad smo pobjegli kao najveci zlocinci iz zatvora isli smo na pizzu.kad smo se najeli isli smo doma i naravno meni je bus otisal pa sam moral pjeske.ostal mi je jos jedan red bull pa smo ga hrco i ja popili jer meni nije bilo dobro.


ima jedna vijest o formuli. a ta vijest je da je schumacher opet na stazi danas je testirao u španjolskoj.cijeli clanak procitajte schumacher opet na stazi

to bi bilo to za danas.pozzzz do sljedeceg posta.pozdrav pobjednickoj ekipi koja je danas pobjedila u guranju strunjaca.to je bila ekipa mog razreda. 7e is the best!!

Post je objavljen 13.11.2007. u 19:06 sati.