Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivan90

Marketing

ALCOYANO - BARCELONA (1-0) 2 1,90

Ždrijeb Španjolskog kupa kralja spojio je momčad Barcelone i za mene momčad za koju još nisam čuo Alcoyano i u ovom susretu Barcelona ne bi trebala imati nikakvih problema.

Alcoyano je momčad iz Španjolskih nižih liga, jer znam da u prvoj i drugoj nisu, a za dalje nisam siguran i pravo je iznenađenje odkud oni uopće u ovom krugu Španjolskog kupa?!! Na ovom putu su svladali Rayo Vaallecano sa 5:3 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Barcelona je klub za koji je već pravo ludo ako neko nije čuo za njih i igraju u Primera Division ligi gdje su treći iza vodećeg Reala i drugog Villarreala. Barcelonu je poraz protiv Getafea od 2-0 u prošlom kolu zasigurno razočaro i siguran sam da neće dopustiti da se tako nešta i u kupu dogodi.

Iako Barcelona ne igra onako kako se očekuje od momčadi gdje su Ronaldinho, Messi, Henry i drugi oni još imaju izvrsne šanse za trofeje u ovoj sezoni. U prvenstvu im niko nije pobjegao, a u ligi prvaka su nadomak prolasku dalje. Siguran sam da od kupa neće odustati ovako rano.

U ovoj utakmici će vjerovatno Riijkard odmarati neke svoje igrače ali da igraju i sa četvrtom momčadi misim da ne bih trebali imati velikih problema.

Očekujem da Bojan i Giovanni nastupaju danas i da daju sve od sebe kako bi se dokazali a oni sami mogu nadigrati momčad Alcoyana.

Očekujem ozbiljan pristup Barcinih igrača i pobjedu od nekih 3,4-0...

(1-0) 2 1,90 8/10thumbupthumbup0-3thumbupthumbup
2 1,30 9,5/10
thumbupthumbupthumbupthumbup

Post je objavljen 13.11.2007. u 14:36 sati.