Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Pronašao ženu snova iz metroa

Vjerujete li ljubav na prvi pogled? Patrick Moberg, dizajner iz New Yorka, vjeruje. Zaljubio "do ušiju" kada je ugledao atraktivnu mladu djevojku u newyorškoj podzemnoj željeznici. No, djevojka se ubrzo izgubila u mnoštvu. Kako bi je pronašao pokrenuo je internetsku stranicu...

Nema toga što ljudi ne bi učinili za ljubav. Dizajner iz New Yorka, 21-godišnji Patrick Moberg, zaljubio se na prvi pogled kada je na svom putu na posao u podzemnoj željeznici "Velike Jabuke" ugledao atraktivnu mladu djevojku. Pogledi su im sreli na jednu čarobnu sekundu, no za njega je taj trenutak trajao čitavu vječnosti. Djevojka se ubrzo izgubila u mnoštvu lica na stanici Bowling Green.

Uvjeren kako je misteriozna djevojka s cvijetom u kosi upravo njegova žena života, Moberg je pokrenuo internetsku stranicu www.nygirlofmydreams.com, kako bi pronašao zagonetnu djevojku.

Na jednostavnoj stranici nacrtao je djevojku kakva mu je ostala u sjećanju. Izrazito rumenih obraza, obučena u kratke plave hlače i plave najlonke te crveni cvijet u kosi. Također, ostavio je broj svog mobitela, email i zamolio sve za pomoć u potrazi za ljubavi njegova života.

Image and video hosting by TinyPic

Građani New Yorka, inače više poznati po cinizmu nego susretljivosti, dirnuti nesretnom pričom zaljubljenog Moberga brzo su krenuli u akciju. U samo nekoliko sati zatrpali su ga mailovima, a mobitel mu nije prestajao zvoniti. Napokon, nakon više stotina promašenih poziva, javila mu se njezina prijateljica koja mu je poslala fotografiju na kojoj se nalazila njegova djevojka snova.

- Kraj ove priče, za razliku od romantičnih komedija i loših pop pjesama, morat ćete sami izmisliti - napisao je Mobergna stranici koji je nakon pronalaska djevojke s crvenim cvijetom u kosi ponovo utonuo u anonimnost.

Kasnije je u razgovoru za New York Post izjavio kako su mu tijekom potrage brojne druge djevojke slale mailove i nudile svoju ljubav navodeći kako nisu žene njegova života, no kako bi mogle biti.

Djevojka s "tjeralice" je 22-godišnja Australka Camille Hayton i živi u Brooklynu.

- Totalna ludnica. Ne mogu vjerovati da mi se ovo dogodilo - zaključila je djevojka s cvijetom u kosi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 12.11.2007. u 22:59 sati.