Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Vikend, sadržajan i vedar

Dlake me napuštaju. Postajem ćosava. Bar neću morati depilirati noge nekoliko mjeseci. belj I pazuhe. Probala sam par puta obrijati lijevi pazuh, al nisam uspjela baš najbolje. Previše mi je osjetljiv, onak na granici bolnog. Ma, ne boli al se sva naježim... Malo me iznenadilo to rano ćelavljenje. Rekoše mi – za tri tjedna. A tek u petak su mi ta tri tjedna. I druga kemoterapija. No, to je očito vrlo individualno. Najvažnije mi je da je fešta mlađe kćeri prošla a da sam imala još svu kosu.

Od danas sam u novom ruhu. Imam kapicu na glavi. Kačket, crni samtasti. Imam još jedan, bijeli s crnim i roza crticama. I jednu maramu. Uspjela sam si neki dan okomotati oko glave tu tkaninu, čak sam i zadovoljna učinkom. Još ću si jednu maramu nabaviti i dosta. Neću pretjerivati, proljeće će brzo - nova trava, novo lišće i moja nova kosa. Plava, uskoro pa bivše-plava, sjetih se da bi mi mogle i obrve otpasti. I one su dlake, jelda?! Tko zna, možda budu otpale, a možda mi i ostanu... možda se neće previše primijetiti ispod kačketa i naočala.

...U subotu je naša starija Potočnica imala prvi nastup s mažoretkinjama-seniorkama.
Mažoretkinje u Finidi


Malo se izgubila u prevelikom sakou uniforme, nogice su plesale u broj prevelikim čizmama ali je nastup zato bio zadovoljavajući. Pozvane su bile u Finidu, za Martinje.
Finida Martinje

Malo promatrača, ali njima sasvim dovoljno za početak. Koreografije su nove za nekoliko djevojaka koje su promijenile grupe, napredovale. Žao mi je što nisam gledala, ali je zato tajo otišao uslikati. I uspio je doći kući prije početka fešte.

Rođendanski party je prošao super.
Girl´s party


Djevojčice su se lijepo naigrale. Curkama smo ponudili grickalice i sokove, naručili halo-pizzu i na kraju poslužili tortu. Torta bijaše fina i lagana. Jedan dio večeri su nama odraslima društvo pravili prijatelji. Pojelo se, popilo i pričalo. Nastojala sam o bolesti, bolnici i popratnim pojavama što manje pričati. Iako ljudi neke detalje žele znati. Ipak prijatelja možeš pitati i neke stvari koje se nekog drugog ne usudiš. Društvo se razišlo prije završetka Plesa sa zvijezdama. Brzo smo počistili stan (blaženi papirnati tanjuri i plastične vilice i čaše za djecu...) i malo sjeli pred TV. I uz glazbu i smijeh isplanirali nedjelju.

Srećom, vrijeme nam je bilo naklonjeno ter smo uspjeli u raspored uvaliti i Trst. Još sam uspjela i tržiti! Kupila si crni kačket kojeg sad ponosito nosam naokolo. I nađoh čizme! Nisu Paciotti - kao ove:
Piacotti Piacotti

nego iz Pittarella al su baš takve kakve sam željela – crne, do koljena i niske pete. Cijene čizama kreću se od 50 do 150 eura (moje su 60). U Pittarellu i Bati. I iza Nove godine će te iste čizme pojeftiniti na bezobraznih 30 – 90 €. I sad vi meni recite da kupujem ovdje, ne daj blože u Zagrebu. Nema šamse...

Nedjelja završila opet u društvu. Valjalo je dotući kulena i pršuta njami, a i tortu potamanit. I proletio vikend, čudo jedno.

Post je objavljen 13.11.2007. u 12:00 sati.