Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenicavecernji

Marketing

Dinamov oglas Bandićev odgovor Milanoviću

Uprava i igrači NK Dinama putem oglasa dali su potporu HDZ-u na predstojećim parlamentarnim izborima. Epidemija potpore HDZ-u od ,slavom i medaljama, ovjenčanih rukometaša, vaterpolista, nogometaša, tenisača, boksača koji svojim imenom i prezimenom, hara eterom ovih dana. Već smo se svi skupa trebali prihvatiti da je sasvim normalna stvar da sportaši kao pojedinci daju potporu svom političkom izboru. Nismo se zgražavali ni kad je SDP-e u Sabor na svojoj listi uveo Mirka Filipovića.

Stoga Željka Atunović nema moralno pravo spočitavati vrhunskim sportašima što su se svrstali uz njoj supraničku političku opciju. Naime, bila bi puno uvjerljivija da se i SDP nije služio imenima vrhunskih sportaša u predizbornim vremenima. No, činjenica jest da više vrhunskih sportaša preferira HDZ od SDP-a i tu je problem . Zanimljivo je međutim da je NK Dinamo, koji je uvelike na gradskim jaslama, a gdje je na vlasti SDP, podupire HDZ i to oglasom u dnevnim novinama. E to je već pravi razlog za brigu gospođi Antunović. Naime, možda je taj potez uprave Dinama zapravo posredan odgovor Milana Bandića stranačkom mu šefu Milanoviću zbog miniranja GUP-a.

Navodno je Milanović osobno nazvao vijećnike SDP-a koji su njemu blsiki i naredio im da se ne pojave na sjednici Skupštine grada na kojoj je trebao biti izglasan GUP. E ako je tako pobjeda na parlamentarnim izborima imperativ je Zoranu Milanoviću. Izgubi li izbore morat će spakirati kovečege i otići sa stranačkog trona a pobjedi li eto novih glavobolja Bandiću. Dakle, prozivanja Željke Antunović vrhunskih sportaš što su poduprli HDZ izraz je nemoći zbog unatrstranačkih događanja. Jasno je i njoj kao u cijeloj javnosti da se Dinamovci nisu oteli kontroli već da je njihov oglas snažna poruka Bandića đstranačkom šefu Milanoviću.

Post je objavljen 12.11.2007. u 14:00 sati.