Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tianglang

Marketing

Egotrip u Amiland

jutros se budim namrstena jer mi je mobitel ponovno pao iza kreveta i cijelu noc sam morala slusati pussycat mjau melodiju jer me netko uporno nazivao. nisam se ni trudila izvuci mob jer mi ne radi zvucnik, a ako je netko toliko lud da me zove vise od 20 puta, neka mu bude.
pomislih da ga mozda napaljuje stiskanje toliko petica.

uzimam kucni telefon i usput odbijam pozive osobe x ciji je predbroj onaj slavonskog broda. zauzeto. daj jebeno prestani drkat po tom telefonu da te nazovem.
iz dvadesetog puta dobijam zensku osobu srednjih godina. predstavljam se, navodim svoj broj i govorim joj da ne zelim da me ikad vise nazove.
ona ponavlja moj broj, i pita me za luciju.
no faking lucija lives here. rott in hell kucho.
ponavlja moj broj, cita broj famozne lucije koja je toliko vazna da je se nazove 6 bilijardi puta, i mi sporazumno prekidamo razgovor.
-oprostite, stvarno mi je zao.
-nema veze, samo nemojte molim vas vise zvati, ne radi zvucnik.

milisekundu kasnije zove ponovno. odbijam desetak poziva.
zove s drugog broja. odbijam desetak poziva.

dolazi maman cija je budilica osjetljiva na pozive i pita me koj k se dogadja.

uzima telefon, zove zenu, i objasnjava joj, ako me ikad vise nazove da ce zvat policiju. i to u histericnom tonu osobe koja je raspolozena zrtvovati vlastitu djecu poganskim bogovima kako bi napokon ostvarila svoje pravo na spavanje.

zena se ispricava i pokusava objasnit zasto pobogu treba luciju, a moja maman joj pokusava objasnit da ce doc tamo i zgurat joj te jebene telefone u.. mislim da imate sliku.

nakon nekoliko neuspjelih pokusaja pululude zenske osobe da sad vec poluludoj maman objasni zasto me nazvala vise od 50 puta tokom nekoliko sati, maman je poklopila, i najmirnijim glasom mi objasnila da vjerojatno imaju automat koj zove ljude dok god ne preslusaju cijeli katalog njihovih prozvoda, ili tako nesto i neka se ne uzrujavam.

otisla je u svoju radnu sobu, i od tad je nismo vidjeli. ipak, pitala je za adresu te firme, i proucava neke moje knjige iz kemije.

edit: tata kaze da su nestale neke zice iz garaze.



Post je objavljen 12.11.2007. u 14:36 sati.