Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuclica

Marketing

Neodlucnost

Prica pocinje sa devojkom i njenom najboljom prijateljicom ... NEODLUCNOSCU. Ne seca se tacno kada su se sprijateljile, ali su postale nerazdvojne. Ni sama nije svesna kada je otvorila vrata nesigurnosti, a zalupila onom jednostavnom donosenju odluka, bez ikakvog naknadnog predomisljanja. Kada se sve desilo? U kom trenutku su njene odluke poprimile toliku bitnost, da je morala dobro da promisli pre nego sto odluci? Ali ... i kako znati sta je ispravno, i zasto odluka bas mora da bude ispravna?!

Ono sto je znala sigurno, je da nije na cisto sa svojim osecanjima. Da li su ostali tragovi proslosti, a ona jos uvek drzi ugaseno svetlo da im ne vidi rubove? Boji se one: Izgubljeno je ono cega smo se odrekli. U zivotu pozeli da ne volis izgubljeno i da ne izgubis voljeno. Da li se ona pronalazila u tome ... itekako! Treba duboko verovati u ono sto zelimo i boriti se za to. Ali, sta ona zapravo zeli? To je bio njen najveci problem ... nije znala. Komplikovana je bila sama sebi, pa kako je tek onda izgledala drugima?

Zivot se vrti u krug. Taj vrtlog koji kupi sve za sobom, i tek kad mu se prepustis da te sam vodi, on pocinje da pusta, tek onda uspes isplivati! Ali, kada ce se ona prepustiti? Dokad ce biti zatocena u dubini kruznog ciklusa i labirinta, iz kojeg nikako da pronadje izlaz? Opet i iznova susrece svoju prijateljicu, tu neodlucnost, koja ju svaki put vraca na istu tacku sa koje je i krenula. Dokad? Mozda dok se ne pojavi necija ruka, koju ce uspeti da dohvati, koja ce ju izvuci iz vrtloga u kojem se nasla ...

Ova prica nema kraja, ova prica tek pocinje ... Prijatelji dolaze i odlaze, ali pravi su uvijek tu za nas. Ona se resila nepozeljnog drustva i rekla ZBOGOM neodlucnosti! Zalupila je vrata tom odlomku svog zivota. Ali sada su vrata otvorena za nove prijatelje ... ona ceka ... ceka na sigurnost ... ceka na ljubav ... ceka ... i cuje kako neko kuca!!
Ponovo gasi svetla, ali ovaj put ne zbog tragova proslosti, vec da buducnost ostavi samo za sebe. Prekidac ce upaliti kada ponovo bude htela nesto podeliti s vama ...


Post je objavljen 12.11.2007. u 11:51 sati.