Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludache4everbf

Marketing

***.. Ola ..***

Naći malo volje i tema za pisanje i eto ovaj post posvećen je svim blogerima koji imaju best frenda/icu kao što smo nas dvije..
Mislim, uz Anchy imam i drugih kojima mogu sve reć i to iz razza i tako i susjedu Live, ali s Live nisam htjela napravit blog jer ona ne piše često posteve tako da.. Ne želim da se ona ljuti niti nešto takvo.. Sry..


- next.. me against the music.. Da music is part of every man or woman, child or baby jer ona upotpunjuje prazninu kao i prijateljstvo..
Nitko ne moze živit sam.. čak niti životinje, jer svi žude da nešto nekome kažu, ne mora to bit samo love, recimo kad kupiš nešto novo drago ti je kad to tvoji frendovi pohvale ili kažu joj kako lijepo di si ti kupio/la.. Zar ne?
Pa od takvih stvaračica dođemo i do one o kojoj mnogi govore.. Zaljubljenost.... Je vrijeme kad netkome želiš ''dati dio sebe'' biti povezan s nekim, naći ''srodnu dušu''. ili nešto slično.. I opet tu svoju zaljubljenost prenosiš frendu/ici govoreći o toj osobi koju voliš koja ti se sviđa.. Do koje ti je stalo.. Iako tako ne mislis kad si s nekim u vezi.. Poslije ti bude jasno da decko ili cura su super s tobom dok hodate a kad prekine on/ona više vas ne šljive dva posto..
Dok frend/ica su uvijek uz vas, te vam postanu poput obitelji.. Netko o koje si ovisan s kim djeliš i tugu i radost.. Do koga ti je stalo.. Na koga se možeš uvijek osloniti..

- I još nešto, Ana i ja smo se posvađale mnogo puta, i bile ljute jedna na drugu ali svađe nas nisu uspjele razdvojit već su nas zbližile, ako ništa drugo.. zato:
boys are whatever friends are 4ever..

p.s. girls rules...

by Teen cura, Aly or Vedry


Post je objavljen 11.11.2007. u 20:54 sati.