Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miljevci

Marketing

Idemo dalje!


Kratak pregled muzičkih aktivnosti;ja i Čupe smo sudjelovali u Kninu u svezi MUP-ove akcije "Zbogom oružje" ili tako nekako,na poziv načelnika g.Lelasa (ovim ga putem pozdravljama i nadam se da je akcija uspjela.

Na trgu su još nastupili klapa Knin,grupa Tenen,Nenad Kero,Jelena Radan i dr.

Taj isti dan trebali smo nastupati kao gosti legendarnom Podrum bandu u Gradskoj kavani ,no na žalost,zbog zdravstvenih problema basiste Dražena Dizdara ,svirka je otkazana.Ovim ga putem pozdravljam i nadam da će se naći neki rezervni termin.

Dalje;jučer navečer smo gostovali(odnosno samo ja )na Radio Šibeniku gdje sam prestavio sad kompletirani album Miljevačka priča,s tim da su u eter išle pjesme "Anđele" i "Zagoro moja" s kojim ćemo pokušati probiti led,pa ako želite pomoći u promociji tada slobodno nazovite radio Šibenik i naručite jednu od ove dvije pjesme,ja se neću ljutiti.

Pozdravljam i voditelja Renata Junakovića koji je pomogao da emisija prođe trenom i opušteno(sad mislim na sebe jer sam bio malo nervozan).

E da ne zaboravim,snimlje4na je i nova pjesma "Sjećanja" koju isto tako možete poslušati i zaželjeti na Radio DRnišu,Radio Kninu,i sad na Radio Šibeniku.

Uskoro će se nadam se moći poslušati i na Ritam radiu,Radio Dalmacija,te sinjskom Hit radiu,a sve zahvaljujući gsp. Anti Vukušiću-Ćoli.

Sljedeća akcija se odnosi da će se pjesme moći poslušati i naručiti na svim Jubox-ima.

Aj bok!



Post je objavljen 11.11.2007. u 17:51 sati.