Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

MNK Square - MNK POTPIĆAN 98 1-3

DUBROVNIK -
Gradska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Ajduković i Silić (oba Split). Strijelci: 0:1 Drndić (9), 0:2 Drndić (20), 0:3 Radusin (36), 1:3 Salacan (40). Žuti kartoni: Raguž (Square), Rožajac (Potpićan 98).
SQUARE: Tomičić, Cvjetković, Hasanović, Salacan, Saulan, Atijas, Ćustović, Raguž, Gvozden, Butigan, Čikor.
POTPIĆAN 98: Funčić, Mehić, Miočić, Sandić, Rožajac, Drndić, Hadžić, Fejzić, Radusin.

Malonogometaši »Potpićna '98« u odličnoj su utakmici u Dubrovniku ostvarili prvu pobjedu u gostima nadigravši starog prvoligaša »Squarea«. Od samog početka vidjelo se da će to biti tvrda utakmica. Prvu pravu priliku Drndić je imao u 5. minuti, ali je Butigan odlično obranio, a drugu u 9. minuti, koju dubrovački vratar nije uspio obraniti. Sjajno je Keven Drndić prošao dva dubrovačka igrača i onda preciznim udarcem s 10 metara savladao Butigana. U posljednjim trenucima prvog dijela Drndić je sjajno prošao po desnoj strani i »zavrnuo« loptu u šesterac, gdje je jedan domaći igrač nespretno reagirao i poslao loptu u svoju mrežu. U drugom poluvremenu domaći pojačavaju pritisak, ali nemaju stopostotnih prigoda, da bi jednom sjajnom izvedenom kontrom Radusin u 36. minuti riješio pitanje pobjednika. Do kraja utakmice domaćima su se isplatila silna napucavanja prema golu Funčića, pa je Salacan 14 sekundi prije kraja postigao počasni pogodak.


- obrađen tekst iz Glasa Istre

P.S Ne mogu a da ne kažem koliko sam razočaran odnosom Glasa Istre prema našem klubu i malom nogometu uopće.U tekstu(koji je preoskudan za jednu prvoligašku utakmicu) krivo je napisano ime dubrovačkog kluba te se tamo navodi ime "Sqere" što je potpuno krivo a da ne govorim o tiskarskoj grešci "Pitpićan" no nju možemo oprostit jer se može svakome desiti.


Post je objavljen 11.11.2007. u 17:23 sati.