Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crvenikrizvirovitica

Marketing

Filmovi FVK "Mirko Lauš" u Dnevnom boravku

U srijedu (14.studeni) s početkom u 10.00 sati korisnicima Dnevnog boravka Gradskog društva Crvenog križa predstavit će se Foto video klub "Mirko Lauš" iz Pitomače.
Uz prikazivanje dva filma nagrađena na filmskim festivalima ("Štefina i Ivina" i "Ne živi čovjek samo od kruha"),svoju humoresku pročitat će gospođa Barica Mihoković.

FVK “Mirko Lauš” ima za cilj razvijati, poticati i unapređivati stvaralački i kreativni rad na fotografiji i filmu ( prvenstveno u digitalnom obliku) u svim segmentima.
isječak iz filma "Štefina i Ivina"
Klub je sazdan na čvrstim temeljima nekad popularnog i priznatog kinokluba “Slavica” kojeg je voditelj punih 30 godina bio gospodin Mirko Lauš. Ostatak osnivačkog odbora a i većina članova FVK “Mirko Lauš” bivši su članovi kinokluba “Slavica” što je garancija za predan rad i putovnica za uspjeh.
Primopredajom ostavštine kinokluba “Slavica” u vlasništvo FVK “Mirko Lauš” već u startu imamo na raspolaganju bogatu filmsku i dokumentacijsku arhivu ( preko 200 filmova ) . Nakon sređivanja arhive filmovi i fotografije će biti dostupni zaintersiranima u digitalnom obliku a filmska tehnika ( kamere, projektori, montažni stolovi i ostalo) u stalnoj su postavi kao izložbena zbirka u prostorijama Općine Pitomača.

Post je objavljen 11.11.2007. u 16:46 sati.