Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newjerseygirl

Marketing

....pocetak....

kazu da je svaki pocetak tezak. tako je i meni bilo tesko zapoceti pisati ovaj blog. prvo sam se danima mislila ima li uopce smisla otvarati blog, a kad sam ga napokon otvorila, mucila me misao kako da pocnem i sta da uopce napisem u prvom postu.
pomislila sam ako moze pisati moj brat, zasto ne bih mogla i ja, uostalom, pisanje mi je neko vrijeme bilo posao. pa iako je proslo par godina od kad sam zadnji put natipkala tekst za novine, mislim da sam jos u stosu.
sad bih kao trebala napisati nesto kratko o meni, da se ipak zna o kome se tu radi.
za sada mogu ostati jersey girl ili ella, kratka izvedenica moga imena. rodena sam u vukovaru, pola zivota zivjela u splitu, tamo i zavrsila srednju skolu, vratila se u vukovar i tu zavrsila fax, a sada zivim preko velike bare ili u americi. to je kratka verzija. e sad da pisem dugacku verziju svoga zivota trebalo bi mi par dana da sve napisem.
i tako dok cekam svoje papire da bih mogla ovdje zaradivati kao posten svijet i da ne riskiram deportaciju radi ilegalnog rada, dane kratim zujeci na netu, televiziji, gradu itd, itd, itd. a kad nemam pametnijeg posla gnjavim narod oko sebe.
vec sam spomenila svoga brata ali tu je jos jedan, dakle komada 2, tako da sam ja kao jedino zensko u obitelji uvijek imala odredenih privilegija ( sto mi nikako nije tesko padalo).
spomenila sam fax, pa bi bio red spomenuti da sam po struci visi fizioterapeut i jako volim svoje zanimanje. jedva cekam da pocnem raditi i nadam se da cu jednog dana otvoriti svoju privatnu ordinaciju. kao sto sam vec napisala za vrijeme faxa sam zaradivala radeci na lokalnoj radio postaju i pisala sam za lokalne novine. iako sam bila honorarac i placa nije bila bog zna kakva, iskustvo je neprocjenjivo i te skoro 3 godine su mi bile jako lijepo razdoblje.
sigurno se pitate kako sam zavrsila preko velike bare. e razlog tome je jedna osoba kojoj sam rekla DA prije godinu i pol dana i zbog koje sam otisla tisuce kilometara daleko od svojih u novi svijet i zivot i sve sto ide uz to.
toliko za pocetak, ne bi bilo zanimljivo odmah na pocetku sve otkriti, biti ce vremena i za to.
za sada pozdrav svima koji ovo procitaju!

bye!

Post je objavljen 11.11.2007. u 06:58 sati.