Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepurica03

Marketing

i'm back! (lets say)

....prie par miseci počela san pisat post, po običaju dugo san pisala...po ''par strana''...i taman kad san tila objavit-BUM!-izađe mi s neta, jebate led popizdila san!!!
budući da se dog to šta se dog....ovaj post neće bit dug, al eto čisto mi se pojavila želja da nešto napišen...
kako stvaaarno duuugo nisan pisala...imala bi van svašta za ispričat-al evo samo par ''sitnica'':
prvo upisala san se u 2...raz je ludilo, sve super divno krasno, al san se malo puno zaebavala i takoreć ''partyala'' pa san ''pokupila'' mononukleozu-tako da nisan bila skoro od početka u školi lol. onda bila san na deep purpleima-biloe preeeJEBENO!!! fenomenalno zakon kako oćete...
ošišala san se isto e i jebate da van je vidit kako me ženska ispeglala-nebi virovali da san to ja!!! ;)
eto šta ja znan toe u biti samo ovo novije...ono od početka škole...a u biti triala bi van reć šta se izdogađalo cilo lito...i 2 polugodište osmog raz (ako se nevaran)...
...hmmm...jebate ko će to sad...a niko X)...al tila bi van samo spomenit jednog lipog malog crnog...koi ima 18 i zove se ante...ugl taj mali mi se nekako zapečatija u srce...iako je to bila samo jedna kratka ljetna avantura :) (ala jesmo poetični).
eto da nebi počela u dugo i široko...bolje da krenen...(leć), da sad su tri ure a ja vamo pišen post...dok me kike pila da oden leć...a ja mislin: ''kike! jebate, pa kako nekužiš da se meni još nespava, nemogu ja leć prije 5! e i bog ti da okani mi se kose! (da toe zato jer je sad puno lipa i mekana pae nemože prestat dirat)''.


Post je objavljen 10.11.2007. u 22:54 sati.