Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

MUP i Zaklada Ana Rukavina u PU Virovitičko-podravskoj

Kako je bilo u Pitomači na akciji?
Ministarstvo unutarnjih poslova i Zaklada Ana Rukavina, u ponedjeljak, 12. studenoga ove godine, u virovitičko-podravskoj policijskoj upravi organiziraju 7. po redu zajedničku humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi za HLA tipizaciju, kako bi pomogli oboljelima od leukemije i limfoma.
Akcija će se provesti u Virovitici, u prostorijama Županijskog poglavarstva, Trg Ljudevita Patačića 1, u vremenu od 10,00 do 13,00 sati. Djelatnicima PU virovitičko-podravske u ovoj hvale vrijednoj akciji pridružit će se pripadnici Udruge umirovljenika MUP-a Virovitičko-podravske županije i pripadnici Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije.
Zelim Zivot (Pjesma za Anu Rukavinu)
S početkom u 10,00 sati održat će se konferencija za novinare, kojoj će, kako se očekuje, uz predstavnike Zaklade i MUP-a RH, nazočiti načelnik PU virovitičko-podravske g. Slavko Kopjar, predsjednik Udruge umirovljenika MUP-a Virovitičko-podravske županije g. Željko Škalić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije g. Milan Majetić, te predstavnici županijske i gradske vlasti.
Do kraja ove godine zajedničke akcije održat će se u Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko zagorskoj policijskoj upravi, a nastavit će se provoditi po svim policijskim upravama na teritoriju RH.
Ovim putem pozivamo sve predstavnike medija i sve građane Virovitičko-podravske županije da se uključe u ovu humanitarnu akciju, kako bi proširili hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica. Širenjem Registra povećava se mogućnost izlječenja bolesnika s leukemijom, jer ulaskom u Registar postajete potencijalni donor koštane srži, a time i potencijalni spasitelj tuđeg života.
Zaklada Ana Rukavina

Post je objavljen 10.11.2007. u 19:17 sati.