Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitske0mazoretkinje

Marketing

dugi post... @_@

hy... evo ja veceras nemogu nigdi, a i obecala san novi post pa... priko tjedna ne stignen pisat nego van samo komentirat i to pa bolje da sad napisen
dakleee.... nas van je sad u klubu vise od 100... neznan tocno, mislin 104. imamo puno grupa, puno koreografija, puno svega :)) ako stignen posli cu i box malo sredit kad san vec doma i mozda dobijemo novi dizajn od nekoga isto!
ugl, sta se tice posta, znate vec da smo imali nasu smotru na kojoj nan je bilo puuuno timova (sibenik, rogoznica, kastela, sinj, seget, vodice, sv.jana, grabešnica, itd itd...). ana je pisala vec o tome! prvi slide su vam slike od smotre, mi smo plesali puno koreografija, tu ima samo nekih. meni je najdraze da san upoznala vražicu koja je sa svojin svetojanskin bila na smotri, a i nives san upoznala jer je ona sa svojin klincaselskin i ogulinskin se popodne vracala sa njihovog europskog pa su svratili priko splita i nasli se s nama... VELIKI POZDRAV SVIMA NJIMA, i ostalin timovima naravno koji su bili, i isto tako matiji iz rogoznice s kojon san opet pricala al na kratko... =))
treninzi naravno napreduju suuperrr... sve koreografije se vec spremaju za drzavno i tako... iman i filimove i slike od jutros sa treninga al stavit cu ih valjda iducih dana...a drugi slide je sa slikama od nastupa kojeg smo imali prije 20ak dana, bila je to jedna subota u koju smo imali 3 nastupa. na jednom su bile nase male cure na djecjoj olimpijadi, na drugom mi na nasoj lipoj rivici zbog organizacije - trcanjem protiv raka ;) dosta nasih mazha je trcalo tin povodom pa nisu ni bile na nastup.a na treci jos jedna od grupa al od njih nemam slike jer nisan bila...ma bravo za nas...LOOL...just kidin'!!!! deadma... imali smo mi vec dosta puta vise nastupa dnevno tako da...nama je to super!!
ima u drugom slide-u i slika od nase lipe angele koja je na plakatima skandala po gradu =) ma to smo je slikali samo jedan plakat, ima dosta razlicitih... ;) ;)
i tako... s nama uvik svasta stvarno onoooo... nadan se da vam bar mali dio toga uspijemo prenjet priko slika i ovog bloga.... wave
PUNO PUNO vas svih pozdravljamo svi mi, jedva cekamo neku iducu priliku da se vidimo...naughty
kiz@_@ pjeva