Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boysareshit

Marketing

lowe..sometimes lowe means shit..

ei...pa di ste?!..hehe..i sha ia nowo??.oke..oke..dakle..ovih dana..recimo sve oke..a sad ono šta vam trebam ispričat:

eeh..dakle ..bili smo na interliber i info sajmu u zagrebu [8.11, četvrtak]..u busu je bilo oke..bili smo u busu sa osmašima..ako poznate ..bili smo sa žanom,anty,ines,anom,nekima iz našeg razza i iz c...i tako..kupila sam neke dvije knjige..a ono..hehe..bilo nam je prejako na sajmu multimedije..pjevale smo karaoke i dobile neke zveckalice i kemijsku..weee!!beljzubo.i glupirale se..haha..imali smo dosta slobodno..dobili besplatne coca cole zero..smijeh..ma neki zagrepčani:..joj kae??[kaj je]..joj onaj njihov KAJ!![bez uvrede oni koji to čitaju i tako govore..cry]..a i mi smo se neš glupirale..hehehehe...e onda smo bili u king crossu..na jankomiru..i tamo smo se glupirale..ajmee..htjela sam si kupi neš u PIMKI-U ali nisam...crycryeekzujo..išli smo na neko sranje na napuhavanje..ma ono za djecu.hehe..tamo smo se ubijale..haha..pree luudooosmokinpartyfinoludbeljzubo..oke..pa smo jele pizzu..njamifino.i tako..ma skoro svi su si u turbo limaču kupili neke mediće za 10 kuna..jadnooo!!..koja tapija..ljudi 7. i 8. razz..oh Bože!!..al' oke..joj..vana ,anty i ja smo se toooooooooooliko načekale da se slikamo na onom automatu za slikanje.hehe..ali smo se i slikale na kraju..jedva..ali uspješno..prejake su slike..=))zubo...ugl. ..i tako..malo smo pričali..pa smo gatali..hehe..uuu koji život iam..hah.bolje da vam ne pričam ..ako neko bude zainteresiran..neka ostavi 50 kommicha..=))[mala ucjena..hehe..]..

u jbt. koji post.. sad tek vidim..hehe..ae idem ja..ee da..ja i Ines smo htjele kupit casali s rumom ali nam nastavnice nisu dale..a jbg. ..

ugl.:.. upadam ko murja..ko da iam naloge,raskopčane majice sa podignutom kragnom,mislim konačno ću i ja ubost nešto lako ,počinjem sa spikom ljubim ruke moji naklon,al' neće meni jedna,i ne znam tome razlog, nisu valjda čule da pucam i u prazno,il' ne daj bože možda da Jura ima malog, ko god vam to je reko, taj vam je i lago..
putem sreo Dragog, on ima isti problem,da proba nešto prije nego odem,"Jura stani!!"-okrenuo sam se ,bila je do jaja, pošpricala me noćaš [??] kao Bom Chika Wah Wah...

hehe..pjesma: Bom Chika Wah Wah -connect˛& Tina Katanic..
ae pozz svima..cmoxa..
btw. dobila sam ime:Dunja[??] ..oke..haha..nisam jedina..eo ines-mandarina, vana-jagoda, emina-trešnja i anty-višnja..oke..
bye.. by:Nikeica
[Dunja]

Post je objavljen 10.11.2007. u 18:24 sati.