Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babl

Marketing

nejebica u braku

Kada se razmišlja o braku, naročito oni koji ga nisu okusili, iako to nitko razuman s imalo iskustva neće potvrditi, svi ipak očekuju da će uzbudljivo vrijeme strastvenih ljubavnih naslada trajati vječno. Iskusniji to ni sebi ne žele priznati, ali se nadaju. Oni mlađi, neiskusniji, barem za muškarce mogu reći, smisao braka vide prvenstveno u tome da će svakodnevno bez muke i uzaludnih lutanja dobiti svoju porciju seksa. Danas, nakon brojnih veza, od kojih su neke bile i dugotrajne, višegodišnje, te više od deset godina braka, komotno mogu izjaviti: nijedna me djevojka ili žena nije toliko puta odbila kao moja supruga! U prvom redu, nijedna nije imala toliko prilika. Ako bi me neka odbila nekoliko puta, više nisam ni pitao, i to je bio kraj naše veze. A supruga, ako odbije - ništa. I dalje ostaje supruga.

Nije mi naročita utjeha, iako ima neke dublje pravde u tome - nitko me nije odbio u toliko navrata kao vlastita supruga, ali ni nju nije nitko toliko puta kao ja!

Imajući to na umu, imam savjet za mladež koja razmišlja o braku. Ne odlučite se za takav korak zbog slasti koje vas čekaju, već izaberite onu osobu s kojom će vam biti dobro u svakom slučaju, koju ćete voljeti čak i ako je mjesec dana bude boljela glava.





Post je objavljen 10.11.2007. u 17:09 sati.