Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gunbladeri

Marketing

nakon tjedan dana...

bok svima.
hvala svima na komentarima.
vidim da me nije dugo bilo,to je zato kaj sam morao učiti(novi pojam za menesretan)
malo čemo prolistat tjedan ovaj.
pa krenimo.
ponedeljak:niš posebno,samo me pitao geografiju

utorak:profa it matke nas je sve izvrjeđala i rekla da pišemo ponovno test u ponedeljak.to nebi bilo niš čudno da ovaj test koji pišemo u ponedeljak nije pisan već TREČI put.

srijeda:niš posebno,al smo samo pukli na satu kod lakijarofl.

četvrtak:trebali smo ko fol pisati test iz vjeronauka ali nismo,bezveze frke,mnogi su se žalili kaj je profa iz matke stavila dodatni sat jer to nikom nije pasalo zbog tekma.

petak:tak sam se zasro 1.kaj sam mislio da sam uzeo kutu pa vidim da nisam,pa onda zovem buraza da mi je dopelja,dogovor je bio da je donese do 12:50 a on je došao tek oko 1 tak da sam trčao do škole al sam odustao her sam znao da me koza na porti nebu pustila,i onda ja odlučih ne ići jer mi se ne isplati pa krenem ja do importanea,kad ja tamo sretnem frenda.
ja zabrijo da on isto zakasnio al mi onda kaže da je nekakvo vjeće pa da nema prva dva sata.e ono to se može dogoditi samo meni.
poslje smo trebali ići u lisinski na neki koncert jer smo dobili free karte,pa sam i ja uzeo jedno ćist zato kaj ide ekipa iz moje škole.
a onda nas je ovaj lik iz radioničkih trebao pustiti u 18:45(a koncert počinje u 19:30).i onda dođe 18:45 i kaže da se spremimo.mi se spremili i dođe nama lik pregledavati alat.otvorim ja svoju ladicu alat ubi bože.reko mi je da moram ostati puno radno vrjeme.koji šit,ostali idu a ja i još par likova ne.
a onda nas je lik ipak pustio doma oka 19:10.
pa sam ja požurio na koncert i kada sam mislio da će biti ekipe,vidim samo jednog lika.kako sam se samo razočarao.
svi su uzeli ulaznice da se izvuku.

i tako sad ja tu moram učii da bih relativno popravio stanje ocjena,
nadam se da vam se svidio post
do sljedećeg puta
ne zaboravite komentirati

Post je objavljen 10.11.2007. u 16:19 sati.