Ollla ! wave,svijetumasti.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetumasti

Marketing

Ollla ! wave

Zdravo svima , vec je kranje vrijeme da napisem novi post !
Zadnjih dana bila sam u nekoj tako reci depre , al' sad se vracam u punom izdanju !
Hvala svima na komentarima , ovo mi je rekord . pa da vam sve to potanko ispricam ,
(upozorenje ovo bi mogao biti duuugiiii post)...
Pa u petak smo bili na izletu . Isli smo u Zagreb . U kinu smo gledali Olivera Twista . Trebali smo gledati Bratzt , ali su rekli da to nije za nase godine , a mislim ovo kao je , gdje se ljudi ubijaju , vjesaju i takve stvari... Al dobro , u kinu je bilo fakat zabavno . Ja i Lea kupile smo si ogromno
pakiranje kokica . Nismo ni pola mogle pojesti pa smo pocele gadjanje kokicama . Profesori il' to nisu vidli il' nisu htijeli pravit strku oko toga , jer su svi gledali film . (bolje za nas).
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Poslije filma isli smo na info sajam . I tamo je bilo super . Kupila sam si dvije knjige . Prascic Babe i Gekon . U autobusu smo onda pjevali i pjevali .zubo Naravno ekipa je sjedila na kraju , stiskali smo se jer ima samo 5 sjedala , a nas je bilo 7 ! Bili smo : Mia , Lea , Doma , Dorica , Novosel , Angela , Dijana i ja . jednio bi bilo bolje da nije padala kisa . Danas ujutro bila sam na 10. gospodarsko-obrtnickom sajmu . Neki od nas isli su sa skolom , bilo je ko hoce , dobijes besplatan ulaz i tak neke stvari ... Isli smo na organizaciju komunalnog : "odlaganje otpada" .
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Trcali smo u vrecama . Bio je jedan sanduk sa novinama i plastikom , a cilj je bio sto brze doskakutati do sadnuka , uzeti nesto iz njega i staviti ga u kontenjer . Naravno mi smo pobijedili ! smijeh . Onda smo Doma , Ivana , Karla i ja svrljale po sajmu . Isle smo u svaki paviljon , sve smo pretrazile , kaj se pretraziti moglo... Pa smo se nakupovale bonbona . Ja sam si kupila bed s natpisom I punk .
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Poslije smo isle na autice . Ja i Ivana u jednom i Domenika i Karla u drugom... Problem je kaj se Doma i Karla ne vole sudarat , pa se onda nismo puno , mi smo njih par puta , al onda kad su popizdile ... Onda je bilo zabavno ! razmisljam o nekoj promjeni na blogu... Kao n.p.r. promjena dizajna , zeljela bih cuti i vase misljenje . I ako bih ga mijenjala kakav bi dizajn pasao na moj blog ? Unaprijed hvala ! Idem pozzz svimawave , i veliki kisskiss . I jos da vam kazem , sutra igram utakmicu , protiv Kalinovca , pa drzite fige , to je cini mi se utakmica za 2. ili 3. mjesto u lizi . Igramo na domacem terenu , pa ce biti lakse...

By : Luce =)



Post je objavljen 10.11.2007. u 14:44 sati.