Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antonioismyname

Marketing

Vražja nesreća...

Zdravo,svima!
Svi imaju blog pa sam se stoga i ja bacio na posao.
Odmah ću započeti o današnjem danu.

Znate onaj dan kada vam ništa ne ide od ruke, ali baš ništa? E,pa upravo sam danas imao takav dan. Probudim se ja,sav sretan,izvučem se kreveta,umijem se,obučem, krenem u školu... Sve super,sve pet. Tada počnu problemi! Cura mi ne odgovara na poruke,posvađam se s prijateljem,izgubim 50 kuna (sve se to dogodi u busu dok putujem u školu). Dođem u školu, mislim si gore ne može...
Prvi sat : Latinski
Učimo novu lekciju, kaže ona vjerojatno neću pitat. 10 minuta prije kraja
sjedne ona na stolicu lista,lista... (ja sam predzadnji u imeniku) mislim samo ne mene,nemoj mene... Napokon prozove ona : Vincent, ajmo mi malo
porazgovarat! Nisam napisao zadaću jedinica, nisam učio još jedna...
Drugi sat : Matematika
Pola razreda pisalo je ispravak pa sam i ja budala kakva jesam pisao.
Inače profesorica je upisivala ocjene iz ispravka sa strane ali taman kada sam predao njoj pukne u glavu da bi mogla jednom za promjenu napisati u rubriku.(Uvijek sam iz testa dobivao 3 ili 4, ispravak sam pisao iz zajebancije i ostavljao sam pola prazno...) Ostalo znate i sami..
Ostatak nastave je bio kolko tolko dobar!
Nakon nastave trebao sam kuć ići busom ali se viša sila opet umiješala.
Prvo:prokleti bus nije došao, drugo:kiša se pretvorila u pljusak a ja sam se našao sa 30-tak učenika ispod nekog jebenog malog limenog krova pred ulazom škole.Škola je bila zaključana a ja sam se sat vremena smrzavao gurajući se i psujući jebeni bus koji se baš danas sjebao!
Napokon je došao bus i krenuli smo kuć. Došao sam doma i saznao da su mi na kompu pali windowsi. 500 skinutih pjesama ošlo je u kurac jer sam sve morao brisat!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------
I SAD MI VI RECITE DA TAKAV DAN NE POSTOJI!!




Post je objavljen 09.11.2007. u 20:26 sati.