Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/porto

Marketing

Interliber


Stigla jesen Dunjo moja, dočekali i Interliber, pa tako na stranicama Bookse možete iz prve ruke provjeriti jesu li Interliberske kobasice bolje od pljeskavica s Beogradskog sajma knjiga.

Malo sam se muvao po sajmu, ogladnio, pa pohlepan kakav jesam, ispekao nepce vrućim fornetima. Sasvim dobar izgovor za izbjegavanje dosadnih razgovora s poznatim osobama.

Odmah po ulazu u paviljone, zapazit će te pano u nadnaravnoj veličini kojim se reklamira izlazak bestselerove zbirke Da sam Šejn u izdanju Konzora koju, uz zbirku Doggiestyle, Zorana Pilića aka Jesusa Quintane, možete nabaviti na štandovima Jesenski & Turk i Mentora.

Quintana je ispao cool na svojem panou, mnogo je fotogeničniji od Lane Biondić i Hrvoja Šalkovića. Osim tog panoa, na štandu Mentora razveselio me novi SF časopis UBIQ, a Ire je uredila zbirku Kakva nas b(l)udućnost očekuje.

Kod Šarenog dućana sreo sam Johna Fantea i zapitao prah gdje nabaviti Utočište od riječi, Božidara Alajbegovića. Tu odmah preko puta, kod Disputa, odgovorio je prah, pa sam si uz Božu, piknuo i Veličanstveni san o nebu, Sama Sheparda, a na V.B.Z.-ovu štandu u vrećicu sam strpao Cohenovu Knjigu čežnje.

Istaknuo bi još totalnu rasprodaju Buddhe u supermarketu na štandu Naklade Ljevak. Možete je dobiti za tričavih 30 krznaša, možete naletjeti i na mene, dotaknuti me, a možda vam potpišem knjigu ili uvalim 300 kuna da mjesto mene kupite 10 primjeraka. Sram me to činiti sam pred onolikim svijetom, podijelio sam sve autorske primjerke Buddhe, a svakako je jeftinije od cifre za koje ih, kao autor, mogu nabaviti.

Napominjem da je rasprodaja zaliha knjige uvjet da se štampa njeno sedmo izdanje, te da se prevede na Rumunjski i Svahili. Budite i vi od neke koristi umjesto da cijele dane samo drvite na blogu. Bujrum!


Post je objavljen 09.11.2007. u 14:56 sati.