Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webamater

Marketing

Odličan program za pisanje tekstova na engleskom (i drugim jezicima)

Po običaju, odlučio sam dio novaca od zadnjeg Google čeka reinvestirati u svoj hobi - izradu web stranica. Već prije sam pročitao reklamu za jedan program pomoću kojeg se mogu brzo pisati članci za web stranice. Pogledao sam reklamni video, i jako mi se svidio.

Program radi po ovom principu:
1. napišete jednu ili više ključnih riječi koje se odnose na temu o kojoj ćete pisati.
2. program pretraži web, i izbaci vam rečenice koje sadrže te ključne riječi. S lijeve strane u izborniku dobijete listu riječi i fraza + "Introduction" i "Conclusion".
3. Naravno, prvo počnete pisati uvod. Kliknete na Introduction i dobijete listu rečenica koje možete koristiti u tekstu. Duplim klikom izaberete rečenice koje vam se sviđaju, i program ih prebaci u vaš tekst. Tamo možete promijeniti redoslijed rečenica.
4. Slijedeći korak je da napišete još nekoliko paragrafa. Odaberete na lijevoj strani frazu koja se odnosi na paragraf, i ponovo odaberete rečenice. To ponovite još nekoliko puta.
5. Na kraju napišete zaključak, na isti način.
6. Kopirate članak u nekakav drugi tekst ili html editor, malo ga dotjerate i gotovo.

Na taj način svoj prvi tekst sam napisao za 15 minuta. Stavio sam ga na ezinearticles.com i dobio status expert writer-a.

Idelano za one koji dobro razumiju engleski, ali imaju malih problema sa pisanjem. Izuzetno korisno i za one koji odlično vladaju engleskim jezikom, zato što štedi vrijeme.
Ja sam do sada pisao tekstove tako da sam u Google-u tražio tekstove sličnog sadržaja, kopirao rečenice ručno iz različitih tekstova i malo ih promijenio. Na svaki članak mi je otišlo sat-dva vremena. Češće dva nego jedan.

Program osim engleskog podržava i njemački, talijanski, španski, francuski i portugalski jezik.
Meni je ovo dosada bila najbolja investicija. Često sam želio dodati poneki stranicu na web sajt, ali jednostavno nisam imao vremena. S ovim programom sada to mi je postalo puno jednostavnije.

Za one koje interesuje, o programu mogu više pročitati ovdje.




Post je objavljen 08.11.2007. u 13:09 sati.