Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Važno je zvati se Šejn

Ovo je obavijest za one koji vole čitati. Dakle, konačno je svjetlo dana ugledala dugo očekivana bestselerova zbirka priča "Da sam Šejn" u kojoj se među 65 autora može pronaći i moja malenkost. Sve pojedinosti o zbirci možete vidjeti na ovom linku. U ponedjeljak se ukazujem na štandu Mentora. Možda se vidimo, a možda i ne.

Pozdrav blogoljupci.

UPDATE : Bijah uhvaćen u laži i spreman da se predam, al` taj nisam ja. Neki rijetki od vas zamijetili su da obmanuh svekoliku javnost netočnošću informacije o mojem eventualnom ukazanju na Interliberu u ponedjeljak 12.11. tekuće godine. Naime, te na prezime usuđujem se baviti pretpostavkama da ću ipak u ovome trenutku (nešto prije podne po srednjeeuropskom vremenu) krenuti put velesajma pogođen superpreciznom gugl informacijom koja je bitno utjecala na vremenski unazadni pomak samog mog ukazanja. I bi tako, i bi dobro...i bi svjetlo.

Beč...jedni, jedini i neponovljivi. Bit će i pokoja fotka ako budem dovoljno stabilan za takvo što...Post je objavljen 08.11.2007. u 21:14 sati.