Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funnykikyca

Marketing

ZAMKA

Kemija!Uh koji glupi predmet dosadan mislim bar na početku ....... razreda.Mi imamo malo ...... nastavnika svi ga zezaju.Uvijek ga nagovaramo da nas pusti ali njega baš briga.Svih drugih pušta a nas ne!Nepošteno!!!
I tako mi njemu uvijek dižemo živce.Kad pravimo pokus
uvijek mu nešto uzimamo iz ormara za kemikalije i igramo se s time.Ima jedna TUKA koja skoro nijedan sat na kemiji nije provela do kraja.Ali baš nijedan!!Mogu je nazvati tukom jer to stvarno nije ok. Zapravo je ući će u Guinessovu knjigu rekorda za osobu koja je najviše izbacivana sa satova!!!Ali jedna druga osoba jednom htjela napraviti zamku za nastavnika iz kemije!Uzela je neki crveni prah.......nešto iz ormara.
Uzela nastavnikovu knjigu i stavila ju na stol gdje su stvari bile spremne za pokus.Dok je nastavnik vadio stvari iz ormara "prolila" se voda i smočila je nastavnikovu knjigu.Još bolje ona ju je smočila.Tada je stavila taj crveni prah na stolicu.......................ali za to vrijeme ušla je ravnateljica koja nam je trebala pročitati
novi raspored i cijelo ju je vrijeme gledala(kad je ušla stavila je ruku na usta kao znak da šutimo pa smo i šutili)na kraju ona je morala sjesti na to crveno i dobila je ukor!
POUKA:Kad radiš zamku nikad ne radi sam i uvijek je netko na straži!!!


Post je objavljen 08.11.2007. u 18:11 sati.