Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

The Dillinger Escape Plan

Nastavak prezentacije manje poznatih a meni omiljenih bendova.

Dakle Dillingeri.

U originalu nazvani Arcane i u originalnom lineupu sa dva vokala, bend snima prvi demo pod imenom The Dillinger Escape Plan 1998. godine, i nakon toga potpisuju ugovor sa RELAPSE RECORDS za koji izdaju prvi EP Under the running board. Iza EP-a slijedi prvi album Calculating infinity iz 1999, nakon kojega ih Mike Patton, bivši pjevač (urlač!?) FAITH NO MORE , poziva na turneju sa njegovim bendom MR. BUNGLE , slijede nastupi na Warped Tour i March Metal Meltdown , reizdanje dema i bend neposredno prije snimanja novog albuma napušta originalni pjevač Dimitri Minakakis, tako da na slijedećem EP-u Irony is a dead scene iz 2000. gostuju vokali, uz ostalo Mike Patton.
Rješenje nalaze u Gregu Puciato, s kojim bend snima drugi album Miss Machine 2004., niz nastupa sa Slipknotom, System Of A Down i Megadeth, da bi 2005. snimio album obrada Plagiarism, ujedno i posljednji album na kojem svira originalni bubnjar CHRIS PENNIE .

Posljednji album Ire Works je izdan ove godine za RELAPSE RECORDS .


Što reći o bendu?

Bolje poslušajte i pogledajte eek :



DEP - Panasonic youth




DEP - Sugar coated sour - live




DEP - Come to daddy - live

i da ne ispadnu baš divljaci - laganica rofl



DEP - Unretrofied

DEP on MYSPACE

samo se nemojte prepasti...ispod tih naslaga naočigled kaotične buke i urlanja se u stvari kriju jako složene i virtuozno odsvirane pjesme...enjoy!thumbup



naravno..potražite ih u lokalnom CD-storeu, ili jednostavno prekopajte po netu...








Post je objavljen 08.11.2007. u 11:33 sati.