Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepostojana

Marketing

endemska vrsta

kako se rijesiti statusa singl? I zasto je to status? Vec sam duze vrijeme slobodna, i ponekad se osjecam ugrozeno. Mozda bih trebala traziti svoja prava kao manjina? Evo na primjer u drustvu. Od cura sam jedino ja samac, ponekad se zbilja osjecam ugrozeno. Kao da sam nekakva biljka, endemska vrsta.
Neki dan su poceli padati prvi planovi za docek. Naravno, ja sam za veliki tulum(prevedeno pijanka) s mnogo nepoznatih ljudi..medjutim vecina mojih cura bi na nekakvo mirno, intimno mjesto..HELLOOO..ostanite doma, pa cete moci biti i i mirni i intimni..
Nisam pokvarena, ni zlocesta, a najmanje neosjecajna..cmizdrim na reklame..samo ponekad se zbilja osjecam lose jer sam sama. Te moje cure mi cesto ne olaksavaju situaciju. One tvrde da sam preizbirljiva, a ja znam da to nije istina.Dakako da su mi kriteriji veci nego prije 5 godina, ali mislim i da su opravdani-zdravim razumom.
Evo npr. izadjem, upoznam decka i sve super odmah od prve, al onda skontam da decko zna gotovo cijeli klub- i to uglavnom zenski dio. Jesam tolerantna, ali ne znam koliko najboljih prijateljica mogu tolerirati..
S druge strane nisam ni sigurna zelim li imati decka. Tesko je, kada se naviknes biti sam, odreci se te svojh slobode kretanja, razmisljanja i nepolaganja racuna. Nezamislivo mi je da sada odjednom moram prilagodjavati svoje planove nekome..
Opet vjerujem da kada dodje taj NETKO sve ce biti lakse i stvari ce se posloziti same od sebe. Vjerujem da se sve u zivotu dogadja s razlogom i tocno onda kada nam je potrebno.Iz toga proizlazi da mi decko jos nije potreban. Zato drage moje cure vi mirujte, a ja moram jos tulumarit i upoznat svijeta, jer moje vrijeme mirovanja nije stiglo...


Post je objavljen 07.11.2007. u 18:21 sati.