Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Nova V.B.Z.-ova 'kiosk edicija'



Nakon velikog uspjeha ljetne biblioteke u okviru koje su na kioscima po povoljnim cijenama prodavani bestseleri hrvatskih (Dežulović, Matvjević, Šalković) i svjetskih autora (Brown, Coelho i Márquez), V.B.Z. kreće s novom ponudom.

Nakon pobjedničkog romana Natječaja V.B.Z.-a i Net.hr-a, romana 'Nula Nemo' Svjetlane Gjone, u prodaji će se od 17.11. naći i roman Milane Vlaović 'Blato', priča o provincijskom gradiću i njegovim malim zlobama i ogovaranjima, obiteljskim intrigama i nedopuštenim ljubavima.

Nova knjiga Slobodana Prosperova Novaka '101 Dalmatinac' sastoji od stotinu i jednog fragmenata koji literarnim, ali vrlo lapidarnim stilom s mnoštvom provjerenih povijesnih podataka i anegdota pripovijedaju detalje iz života i djela najznamenitijih Dalmatinca – od cara Dikolecijana i Marka Marulića do Gibbonija i Gorana Ivaniševića. '101 Dalmatinac' u prodaju kreće od 24. studenog.

Od 29.11. u prodaji se nalazi apsolutan svjetski bestseler 'Tajna' autorice Rhonde Byrne. To je najprodavanija knjiga iz područja duhovnosti svih vremena – do sada je prodana u 9 milijuna primjeraka.
Ono je što je razlikuje od ostalih self-help knjiga jest to što ova knjiga stvarno funkcionira jer precizno opisuje kako i kamo možemo usmjeriti vlastite misli i emocije za ostvarivanje svih svojih ciljeva.

Ova izdanja u prodaji će se zadržati 30 dana od datuma početka prodaje.



Izvor : Net.hr odnosno, www.net.hr/kultura/vbz - posebne inernetske stranice koje je V.B.Z. pokrenuo u suradnji s portalom Net.hr i na kojima će predstvaljati svoja nova izdanja




Post je objavljen 09.11.2007. u 10:53 sati.