Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

REKORD NAD REKORDIMA

Image Hosted by ImageShack.us

Liverpool - Bešiktaš 8:0 (Crouch 19', Benayoun 32', 53', 56', Gerrard 69', Babel 78', 81', Crouch 89')

Noćas im niti pancirka ne bi pomogla. Previše su toga Englezi zapucali u Turskoj, da bi im nebeske sile i noćas okrenule leđa. Makar, kako su igrali, danas bi i Svevišnji dobio "kroz noge". Aktualni europski viceprvaci danas su uživali. I mi s njima. Prve tri, četiri šanse Liverpool je stvorio u 20-ak minuta, a u glavnim ulogama - Voronin i Crouch.
Image Hosted by ImageShack.us

I zatim kreće cirkus. Peter Crouch, 19. minuta, nakon loše reakcije turske obrane iz drugog pokušaja stavlja prvu omču oko vrata za 1:0. Slijedi točka Benayouna koji do 56. minute postiže hat-trick na račun nemoćnog vratara Arikana, a uz svesrdnu pomoć Riisea i Gerrarda.
Image Hosted by ImageShack.us

Niti visokih 4:0 nije zasitilo engleske hijene, pa 20 minuta prije kraja Gerrard u kombinaciji s Voroninom i Mascheranom diže na 5:0, da bi potpuno izmrcvarene goste matirao i Babel majstorskim pogotkom petom. Isti igrač par minuta kasnije skače na jedno "čišćenje" izbezumljenog Toramana, a lopta se uz dosta sreće odbija iza već uplakanog Arikana. 90 minuta strave i užasa okončao je glavom Crouch na asistenciju Benayouna u samoj završnici susreta.


Post je objavljen 07.11.2007. u 15:12 sati.