Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hannahlindsai

Marketing

LILLY JE OPET NA SLOBODI...

U PROŠLOM NASTAVKU:kartko je..pročitajte ga!!!...hehe...fino


No moj problem je sljedeći:Lilly je puštena iz zatvora prije 3 tjedna i ja sam u opasnosti, makar sam daleko od nje.Lilly je luda i može joj svašta pasti na pamet.No dobro,Amy me pozvala kod sebe doma da mi pokaže neke slike...i da se bolje upoznamo.No čudno je to što ja i Amy obadvije smo iste visine,imamo dugu crnu kosu i tamno smeđe oči.Kada sam došla kod Amy,ponudila me finom čokladom,donijela taški veliki album i odlučila mi se bolje predstaviti,odlučila mi je reći svoju tajnu.Naime,Amy je posvojena prije 15 god. i sada živi kod prijateljice Mery koju zna još iz vrtića.I još mi je rekla da joj je netko oteo roditelje i sestru..Zatim mi je rekla da su je neki paćenici drogirali na plaži.Bilo mi ju je jako žao,i da Chad nije došao,možda bi čak i umrla.U tom trenutku,vidjela sam jednu sliku na njezinom krevetu.Upitala sam
-Tko je ova beba?
-To sam ja.Kad sam bila mala.Tu su i moji roditelji,ali se baš i nevide.
-A vidiš ovu lijepu crvenu kosu??-upitala me.
-Da-odgovorila sam
-E pa to ti je moja mamica,ali biološka.
Malo sam se zagledala u tu sliku i mojim tijelom je prošla neka jeza.Strah mi se provukao kroz kosti.Neznam zašto,ali ni odkuda mi je poznata ta kosa,tj. taj prameničak.Na toj slici bila je Amy,ali kad je bila beba,a pokraj nje,mali prameničak crvene kose na kojem je bilo 5-6 cirkona.Taj pramen me podsjećao na nešto strašno,samo nikako nisam znala što!?!?O toj slici puno sam razmišljala.Odjednom,Amy me prekinula u razmišljanju:
-Koliko je sati?-pitala me.
-Oh,već je pola pet,trebali bi krenuti na hip-hop.Još trebamo stići po Chada.
-O da,bilo bi vrijeme da krenemo.
Naime, ja i Amy idemo na hip-hop,a Chad skup s nama,ali on ide na break-dance.Već pleše 3 god. i mogu se pohvaliti da odlično pleše.
Ok,krenule smo prema Chadu..putem smo pričali o njemu i Amy.Odjednom,spazih jednu osobu u busu,kao onu sa slike i kroz tijelo mi ponovno prođe neka jeza i strah.
AKO ŽELITE SAZNATI ŠTO SE DALJE DOGODILO,SKUPITE 50 KOMMOVA(GO LJUDI,MOŽETE VI TO)


Post je objavljen 06.11.2007. u 21:39 sati.