Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idemonakavu1

Marketing

Život se okrutno poigrava nama....

Nemam pojma čemu ovaj naslov jer nema veze sa mojim trenutnim stanjem ali eto.....Tek tako da kao piše nešto "pametno" cool . Kod mene nema ništa novo...ovih dana sam malo u depresiji kao jer mi se ništa ne sviđa ništa mi ne valja i tako....znate kako to ide kod šesnaestogodišnjaka.
Ovaj put stvarno moram pozdraviti svoj 2.D PSHG (jezičari moji) jer stvarno moram reći da bolji razred nisam mogao dobiti i ne bih ih mijenjao ni za što na ovom svijetu jer bolje ljude nisam mogao poželjeti thumbupsmokin. U 12. mjesecu idemo mi u Beč 3 dana i kladim se već sada da će nam biti geeeeeeeeeeeniiiijalno osim AKO nam neki naši nadređeni u školi ne pokvare sve to headbang . JA SE NADAM DA NEĆE!!!!

Ful mi je žao što je dvojac iz TVIT-a TT bolestan i što nisu s nama u školici i zato TT OZDRAVITE ŠTO PRIJE JER NAM JAKO FALITE da doživljavaju sve stresiće i Doloresino učestalo farbanje kose...hehe....(Dodo ne shvaćati ozbiljno)....kad smo već kod toga ja i Dodo vam se super slažemo( kao i inače) jer je ona jako bolesna....i počinjemo razvijati numerologiju između nas rofl (njena ideja). E da....moram ja spomenuti Sandru..... Sandra je postala tiranin i muči me svako malo da napišem post....haha....Saky ovo je šala...thumbup.....Toliko od mene za sada i čujemo se ubrzo...

DODO BILO BI KRAJNJE VRIJEME DA NAPIŠEŠ NEKI POST!!!!!


Post je objavljen 06.11.2007. u 18:16 sati.