Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

KINDER LIBER - Posebni program za djecu i mlade na Interliberu





Ovogodišnji Interliber (7. -11. 11.) jedinstven je po tome što se na njemu po prvi puta odvija posebni program za djecu i mlade pod nazivom 'Kinder Liber'.

Ovaj uzbudljivi program koji se sastoji od književnih čitaonica, igraonica i radionica osmislila je Ana Đokić, organizatorica Festivala 'PAZI, KNJIGA!', u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i tvrtkom Ferrero. Program će se odvijati na 'Kinder Liber' štandu (paviljon 6, štand 1) svaki dan Interlibera od 11 do 17 sati, a u njemu će sudjelovati hrvatski pisci i ilustratori za djecu. Osim standardnih čitaonica i igraonica, posebno su zanimljive likovna "Crtaj, slikaj stvaraj – uz Kinder se zabavljaj!" te radionica crtanja i pisanja stripa "Kinder stripoteka", koji vodi Maja Duvnjak.

"Svake godine na Interliber dolazi velik broj djece i izuzetno sam ponosna što će ove godine upravo oni moći uživati u cjelodnevnom programu namijenjenom samo i isključivo njima. Sigurna sam da će ih oduševiti i sam program kao i pokloni knjiga, blokova, bedževa i Ferrerovih čokolada koje smo pripremili za sve male posjetitelje Kinder Libera. Osobito sam sretna što je Ferrero prepoznao važnost književnosti u životu djece podržavši stvaranje ovog programa, čime su postali prva tvrtka u Hrvatskoj koja pruža izravnu izvaninstitucionalnu potporu domaćim autorima i ilustratorima za djecu i mlade", izjavila je Ana Đokić.






Post je objavljen 07.11.2007. u 07:33 sati.