-Gljive su vrhunski nadomjestak za meso
«Obožavam gljive!Budući da baš ne volim meso,one su mi vrhunski nadomjestak.Najčešće jedem šampinjone i bukovače.Kada odem kod mame na ručak,i ona mi pripremi pohane gljive-ništa ne ostane na tanjuru!Volim ih i pečene na žaru,punjene,u umaku s tjesteninom, a imam i neke svoje recepte.Jedan od najboljih naučila sam od natjecateljice u emisji «Večera za 5» i malo ga modificirala.Kupim velike šampinjone i izdubim ih tako da ostane samo tanka opna.Ono pto sam izdubila propirjam s rajčicom,krušnim mrvicama ili zapečenim komadićima tosta,ribanim sirom i smjesom maslinova ulja.češnjaka i lješnjaka.Time napunim klobuke i sve još malo ispržim u ulju.Inače najviše volim jesti povrće,a u zadnje vrijeme imam neke moralne dvojbe u vezi s mesom pa ga možda sasvim prestanem jesti.»
Post je objavljen 06.11.2007. u 11:03 sati.