Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

Just to keep in touch..

Image Hosted by ImageShack.us

I tako ja cijeli vikend lutala okolo umjesto ucila, setala, presetavala se, vozikala, visila na netu..a sta nisam: nisam napisala seminar iz tkp-a, nisam rijesila clanak iz eng-a, nisam nis ucila za ispit..i sada ce mi biti veselo!! Zasto..? Pa zato jer mi je 16. ispit iz strateskog menadzmnta, a 20. i 21. kolokviji..pa nek se ja presetavam i dalje..bravo za mene.
Danas sam bila na treningu..mogu konstatirat dasam bila samo 2 puta do sada, ovo je treci..ali jebaj ga..imam skoro svaki dan predavanja popodne + četvrtak demonstrature..da mogu na 2 mjesta bit u isto vrijeme bome bi i bila, ali buduci da nemogu...nesto mora trpit. I zato me danas demonstratorica oprala pred svima (pa neka mi je, kad idem na predavanja)!
U subotu je regata u Portorozu..u cetvrtak je dogovor za ekipe..bas me interesira kako ce se ekipe poslozit..buduci da neki vise ne veslaju (i u muskoj i u zenskoj ekipi)..i bas me interesira kako nam napreduje konkrencija..vidjet cemo u subotu. Idemo kompletne ekipe pa ce bit i fotki..obecavam. :))
Dakle, sto me slijedeca 2 tjedna ceka??? STREBERAJ, STREBERAJ I SAMO TESKI STREBERAJ..huhheadbangnamcor
c ya! zaliven

PS. Neki znaju da sam malo onako zaluđena sa rozom bojom i hello kitty, ali dokaz da nisam toliko zaluđena, je slijedeci filmic:

dakle, dok sam ja trazila prigodnu slicicu za naslovni redak, otvorilo mi se mac gluposti, a filmic sa snimkom necijeg vjencanja u hello kitty stilu..PRESTRASNO..ili pak vjencanica u hello kitty stilu:
Image Hosted by ImageShack.us

ili, mobic sa touchscreenom:
Image Hosted by ImageShack.us

no comment!smijeh

Post je objavljen 05.11.2007. u 22:29 sati.