Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/canislupus

Marketing

Pa to je post!

E pa mogla bi i ja nešto novo napisat!!
Samo naravno neznan šta......heh!finofinopjevapjevacerek

A dobro evo pošto san nedavno krenila u prvi razred mučilačke oli ti ga srednje škole pa bi se tu i dalo štagod napisat.............e pa dobro!!!
Evo da odma kažen ljudi u razedu su debili, čak i veći od mene.....zapravo to ne postoji! Zapravo ne mislim u tom smislu debili ka šta san ja nego su to stvarno debili na razini onih jadnih iz juraj bonaćija......al stvarno!!
Ima jedna jedina normalna ženska...aj dvi ali to ono meni normalno.....pitam se šta je to meni više normalno!
Zapravo kad su mene upoznale to sve popizdilo, a štaš ionako mi svi govore da loše utječen na ljude oko sebe ili bolje rečeno moj hrčak al nećemo sad njega mišat u ovo nije on kriv šta meni ne pomaže ni ulje za podmazivanje.......eeee!
Aj super, a ostatak boooooooooožeeeeeeee, ma da san ih išla zamišljat ne bi ih tako uspila zamislit,aj dobro dosta o njima jadnima će se štucat!!!

Profesori su mi zasad ok.........ok a ono sve to stoji iako naravno meni se ništa neda...al nema veze!
I ma ova jedna luđakinja iz matiše ajmeeeeee meni.....to je tek slučaj!A koje face radi pari da si je zalipija za staklo i da kliže tamo, vamo, gori, doli, ono noson znate......ma divotica!!!!
Aj al uspijen izdržat da se ne smijen iako je to jako, jako teško al aj živi se!!!

A u sridu je bia Halloween, jedan od mojih dražih dana, ma nije bilo ništa posebno al san se taj dan vidila s Kanoe pa van to sve govori......e!
Onda dan mrtvih ili svi sveti šta već neman pojma ne razumin se ja u to, to je menisve isto, i eto išla malo na groblje ali sa svojima, posjetila grob svoje bake i onako malo razmišljala o svemu tome i tako!!!
Sve u svemu bilo je dobro!!!
Moji su onda sutradan išli na neko groblje neman pojma na koje, ali ja na žalost nisan mogla ić jer san imala pun kurac učit.


Ovih dana ćemo ja i Kanoe najvejrojatnije ić malo do Lovrinca, neznan tamo mi je baš lipo i nadan se da se nećemo izgubit ka i ona na Halloween kad je bila tamo, al znate to van je ipak moja Kanoe........he he!!

Groblja me inače jako smiruju.....kako ja kažen rileksuju....e!
Nezna imam neki čudan osjećaj kad san tamo, nekako baš ka da......ma neznan kako bi to opisala sve u svemu to je neki jako dobar osjećaj.....to će nekima bit malo retardirano al jednostavno ja san takva....nalazin mir i tišinu.....niko ti ne smeta...sve je super.....pre dobro!
Volila bi da tamo mogu češće boravit.......to je ka da san doma....osjećan se nekako sigurno....da znam al šta ću to sam ipak ja....ali znam da nisam jedina, i Kanoe je takva, i puno drugih ljudova, to je jednostavno tako kad nađeš nešto šta ti se sviđa........a i ljude koji te razume u pitanju toga!!!
To je sve divno i krasno!!! To je zapravo jedino misto za kojeg neman niti jednu primjedbu, nkad nisan raklada mi nešto od tamo smeta!!!


A dobro meni se stvarno ne da više pisat možda jednom nešto napišem o ovakvoj temi ili slično, nadam se da će se to jednom dogodit jer mi je blog u kršu i siromašan a to me pomalo počinje nervirat, a šta mene ne nervira...........pa groblja naravno....he he!
Ajde iden van ća aj pa pa!!!!!!wave



E nadam se da Kanoe nećeš dobit infarkt kad ovo vidiš(post....ima posta....nije tako kratak...jeeeeej)



Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 05.11.2007. u 18:10 sati.