Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trixibelle

Marketing

mjeeeh

MA jebeš...Sve :) Joj kako volim ove ljubomorne komentarčiče :)BAš se vidi da me neznate :) Jer ja se samo zabavljam,nit kažem da sam poznata,nit da sam kuja,nit da sam neka umišljena ufuradica..jer me neznate..a donosite presude :)
Ma radite šta očete..danas nisam vidila ovog svog,jer se izgubio negdje...znaju izvjesni gdje hehehehe
Ma e..ocjene..boli glava..iz likovnog 2,iz fizike 4..haha..zamisli... :D iz fizike 4?Pa ja sam genije,znala sam hehehe
MA eto praznici...u srijedu smo bili sa Z. vani u mistiku...ma bezze..a u petak je 4 njih spavalo kod mene,trebala je i ivana,al je pobjeglazubobangnonoludludludludma prvo smo bili kod V. u garaži jer me Z. zvao..ma preludo :D:D i nećemo baš u detalje..al bila je neka brija...a u subotu...isto špicirali.. :D :D ma bilo je glupo jer nisu došle ni ejla,ni lidija,a ni kristijan..a rekli su da će doć...ma ajde..neka pijankica..hehe..a Sarica moja i ja smo se danas zajebavali cijeli dan...Prejako..najjače kad sam dobila od Saleta poruku na satu od kemije...i joiš mi mob zvoni,neka teška cajka hahahah...i profa se zbedira i nabije me...a ja prodam fintu da mi to alarm XD
Mah...danas smo radili cijeli jebeni đir do doma..al bilo mi je lijepo..jer sam pričala sa trečašicama..ma sve su one dobre...samo šta sam ja rahitična hahaha...al nisam jedina...hahaha,....u biti to je to..pussam sve koje vojim :)
Pozz

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
subota...za Planet... "mesto kratke kosa duga i kovrčava" :D

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Neki ubodi..ma Kikica hhah

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ivanica :)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
svako veće,sivo meće XD

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Look..I'm a bitch :)

U biti oovaj blog mi dođe da lijepo izrazim svoje doživljaje i mišljenja i sječanja..pa sam razmišljala :) da isključim mogućnost komentiranja..pošto znam radit s htlmom :)
Mah...razmilit ću još..hehe pozzek


Post je objavljen 05.11.2007. u 16:41 sati.