Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Spavam sama...

Noćas sam spavala sama.
Polovica je otišao na put. Vrača se tek u četvrtak.
Već dugo vremena nisam bila sama u stanu pa mi je malo čudno. No, inače sam vuk samotnjak tako da mi to neće puno smetati.
Zvao me je već 9 puta od jutra tako da nit nemam osječaj da je otišao nekud daleko.. jedino osjetim navečer dok sam sama, u krevetu (hhehehh bez perverznih misli molim pjeva).

Radim danas cijeli dan tako da mi vrijeme brzo ide. Obavila sam neke posliće, naručila neku robu i sad cekam da dođe 20h i da idem doma...danas ima na tv-u tri serije koje pratim...tako da će mi vrijeme brzo proči.

Baš se pitam, da li sam ja ovisnica o tv-u ako imam svaki dan pogledat neku seriju ? Volim gledat televizor, to mi je najdraži hobi...u biti...ubijem vrijeme s tv-om. Volim pogledat dobar film, dobro, većinu filmova na tv-u je već bilo prikazano sto puta..ali zato odem u kino...zna se desit da odem u kino dva puta u tjednu.
Ali evo, nisam bila već 2mj u kinu...nisam imala vremena.
Volim ići sama u kino ....volim i s Polovicom ali ne i sa najboljom prijateljicom. Glasna je. Uvijek priča i to glasno, prošli put kad smo išle neka djeca su nas (čitaj nju) stišavala stalno...ššššš...ššššš...i još ona pita...a kaj ovi stalno šuškaju...kaj ne gledaju film?thumbup ....užas...rekla sam joj da s njom idem gledat samo crtiće. rolleyes
Ne volim ići u kino kad je neki hit...onda idem zadnji dan...dok je najmanje ljudi u kinu...živcira me puna dvorana jer onda uvijek netko priča ili stalno šuška s vrečicom od čipsa.
I ja jedem u kinu i pijem neki sok...ali se uvijek trudim ne šuškat i mljackat...otvorim vrečicu prije početka filma.

A jesam zapilila s tim kinom...vidise da nisam dugo bila...hvata me nostalgija :))

Polovica mi se danas šmuca oko Splita....dalmatinke, što dalje od malog bijelog kombija koji vozi zapaljive stvari belj


Post je objavljen 05.11.2007. u 15:04 sati.